REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Locul de joacă de pe aleea Stejarului, în proces de modernizare

Locul de joacă de pe aleea Stejarului, în proces de modernizare

Replica API 28 iunie 2019 | 02:59 311

Reprezentanții Primăriei Constanța transmis cetățenilor că, în această perioadă, „se lucrează de zor pentru ca cei mai mici locuitori ai Constanței să aibă spații moderne în care să se poată juca în siguranță”.

Zilele acestea, firmele contractate de Primăria Municipiului Constanța toarnă ultimul strat de covor de cauciuc reciclat în locul de joacă de pe aleea Stejarului și, totodată, fac mici reparații la elementele de joacă vechi.

Covorul ce se toarnă este unul antitraumă, multistrat, iar specialiștii au explicat că grosimea fiecăruia este dată de înălțimea elementelor de joacă. Astfel, dacă toboganul, spre exemplu, are o înălțime de maximum 2 metri, atunci stratul destinat atenuării șocurilor va avea o grosime de 28 mm. Așa se face că la spațiile de joacă la care se lucrează acum a fost turnat un strat de 30 mm, la care se mai adaugă un strat de uzură de 20 mm, format din glanule reciclate frumos colorate.

„Astfel, până când acesta va fi deschis și va fi dat în folosință, revenim cu apelul către toţi locuitorii oraşului să nu intre în spațiul de joacă, pentru a se evita riscul unor eventuale accidentări”, au mai arătat reprezentanții municipalității.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Evident ca totul este calculat. La fel ca in cazul strazilor facute prin ANDL. Exista contracte de mentenanta, prin care se vor fura mult mai multi bani decat in contractele initiale. Este un sistem mafiot, foarte bine pus la punct. Totul pe fata si fara corp de control.
0
0
Abia astept sa vad la final, cate din locurile de joaca sunt facut de calitate, si cate sunt facute cu buleala. Al nostru primar, are prostul obicei ca din 10 locuri de joaca, doar unul sa fie aranjat ca la carte, celelalte 9, le face cu produse de proasta calitate si ieftine. Zici ca sunt confectionate in atelierul primariei.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367