REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Locul de joacă din Portul Tomis se transformă în zonă de agrement

Locul de joacă din Portul Tomis se transformă în zonă de agrement

Replica API 20 mai 2020 | 21:51 1965

În toamna anului trecut, locul de joacă din Portul Tomis a fost dotat cu echipamente noi, moderne, în această primăvară spațiul destinat celor mici a fost extins, suprafața acestuia fiind dublată.

Muncitorii au nivelat terenul, au împrejmuit cu borduri spațiul în așa fel încât, la finalizarea tuturor lucrărilor, să fie asigurate toate condițiile pentru siguranța celor mici.

De curând, spațiul extins a fost dotat și cu elementele de joacă noi (leagăne, jocuri pe arc, căsuță și cățărători) la standarde europene, iar de jur împrejurul locului de joacă a fost montat un gard frumos colorat.

„Ultima etapă a amenajării va consta în turnarea unui covorul de cauciuc antitraumă, multistrat pentru siguranța prichindeilor.

De asemenea, întreaga zonă va fi transformată într-una de agrement. Va fi amenajat spațiul verde rămas cu gazon, flori, arbori și arbuști, vor fi montate băncuțe de odihnă și coșuri de gunoi“, a transmis Primăria Constanța.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce dracu este bataia asta de joc? Nici tarc pentru animale nu poate fi numit.Facut fara cap... de prost gust.In ce tara ati vazut voi tarc ingradit si numit loc de joca? Cum sa pui asa ceva in portul Tomis? Langa Comandament pui tu tarc? Ce constructie este una si ce este cealalta? Ne faceti de rahat cand vin navele straine cu turisti.Rad si curcile de noi.Cei din primarie au fost cu lunile in concediu Japonia,China.Ala este gard frumos? Cu betonul ala? Tampenia asta au vazut-o ei acolo? Nu mai zic de baracile numite cafenele la un metru de apa. Amplaste prost.Urat design.Sunteti prosti.
1
0
din cernavoda se reabiliteaza in fie care an!o investitie paguboasa si banoasa pentru uni, lucrari de doi bani cu o minima de garantie dar platite foarte bine! De ce nu se investeste in ceva profitabil de durata , peste putin centrala se va duce , caldura , apa calda si banutii se duc , ganditi va la viitor!
0
0
Daca nu era corona deja erai zburat din primarie. Prost sa fii noroc ca esti. Fara sa slugaresti pe Mazare bufonul nu ajungeai acolo. Contele de Beidaud nascut si crescut in cea mai saraca comuna dib judetul Tulcea. Asta da traseu politic nici gura nu-ti miroase.
7
2
20.21 Murphy de Moldova ... Draq de secaturi si zdrente
6
2
Am fost pus de guzganu rozaliu hrebenciuc.Mai stau.
5
3
Bravo domn Primar : Cazinou, Sala Polivalenta, locuri de joaca, bulevarde modernizate, etc. Tine o tot asa ca e bine. Bravo, bravo, ... de trei ori bravo.
5
15
adica cum este normal...
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614