REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

LOCUL DE JOACĂ ȘI ACCIDENTUL: Un copil de 2 ani a căzut printre scânduri, în Portul Tomis

LOCUL DE JOACĂ ȘI ACCIDENTUL: Un copil de 2 ani a căzut printre scânduri, în Portul Tomis

Replica API 8 mai 2018 | 14:30 413

Locurile de joacă din Constanța se transformă ușor-ușor în capcane pentru copii. Horia Constantinescu, alături de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului, a verificat din nou spațiul special amenajat pentru joacă din Portul Tomis, unde la data de 29 aprilie, un copil a căzut printre scândurile de la tobogan.

Părinții au depus reclamație la Protecția Consumatorului în data de 8 mai. În urma unui apel făcut către Primăria Constanța, încă din luna decembrie, locul de joacă era închis, iar la fața locului existau stâlpi și afișe care precizau acest aspect.

Horia Constantinescu precizează că afișul a fost pus în cursul zilei de marți, 8 mai, nu în decembrie, asta datorită faptului că nu existau urme de uzură, iar pagina era intactă după ploaia de azi.

Reamintim că reporterii „Replica de Constanța” au semnalat reprezentanților Primăriei Constanța de situație în urmă cu o săptămână, care ridică din umeri, motivând că nicio firmă de reparație nu a depus ofertă la cele două licitații. Mai multe detalii, găsiți AICI.

C.C.

Citește și

https://www.replicaonline.ro/cat-dureaza-la-constanta-sa-fie-batut-un-cui-in-sapte-luni-nicio-reparatie-nu-a-fost-facuta-intr-un-loc-de-joaca-periculos-354087/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar castigati bani, fara sa investiti nimic, fara sa cumparati nimic! Cautam urgent oameni care vor sa castige SIGUR bani, intr-o activitate simpla, lansata in martie 2018. Trimiteti mesajul VREAU MAI MULTE INFORMATII, la adresa de email: elenamadutza@gmail.com
0
1
Cata dreptate ai!!! Dar ce poti sa faci cu oamenii din ziua de azi care au ajuns niste retardati indobitociti la maximum????
2
1
Singura solutie este sa votati miscarea poPULAra
1
3
am copilarit cu locuri de joaca care aveau toate obiectele din el metalice - leagane, balansoare, tobogane etc. AM copilarit fara OPC dar cu parinti RESPONSABILI care beleau ochii unde se duce odrasla lor, fie ca putea sa fie insusi obiectul care i-ar fi pus odrasla in pericol, fie un sarpe care sa-l sperie sau o albina care sa-l intepe. Si am crescut fara accidente si fara reclamatii. parintii stiau ca ei sunt primii responsabili. Nu primarul, nu constructorul, nu mortii mamii voastre. invatati responsabilitatea inainte sa fiti parinti, tampitilor!
11
1
Haideti sa iesim la vot sa iasa cine vrem noi si nu cine vor ei!PUTEM FACE ASTA DACA NE MOBILIZAM.
8
0
Nu se ocupase Horia de locurile de joaca acum jumate de an? Nu-l tragea la raspundere pe Fagadau? Dar pentru ca sunt colegi totul a fost pentru presa si a lasat subiectul uitat, la fel si cu maxi-taxiurile care sunt ale colegului de partid Babinciuc. Horia, te vrei primar?
4
3
Dar parintii astia sunt chiar asa de retardati incat nu vad unde si cum se joaca copiii lor?
8
4
Nemernicule ! Iti vine randul si tie,panarama mazarista.
8
2
sunt trei solutii: fie punem noi mana ca si comunitate si reparam ce putem repara, fie proteste masive in strada pe zile intregi - sa luam exemplu de la medici cu 7000 de lei care comenteaza ca e prea putin!, fie lasam si ne uitam ca prostii cum ne mor sau accidenteaza copii
3
1
O sa va bateti si voi joc la VOT si-o sa-i doara fix in COT. Ca intotdeauna.
4
1
Or sa il demoleze si pe asta si o sa apara o terasa in loc. Ei nu stiu sa repare nimic ! S-au demolat zeci de locuri de joaca in tot orasul si nu au pus nimic in loc. Mizerie balarii si caini maidanezi ! Si masini parcate in fostele locuri de joaca
5
1
Am facut sesizare telefonica in perioada 21 aprilie_25 aprilie..
5
2
@Un cetatean: ii doare undeva de votul vostru, cum ii doare de 28 de ani incoace. Daca votul aducea o reala schimbare era ilegal in Romania pana acum.
5
1
Va bateti joc de noi! OPC SI Primarie, despre voi este vorba. O sa ne batem si noi joc de voi la VOT!
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218