REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Locuri de joacă, VANDALIZATE. S-a deschis dosar PENAL

Locuri de joacă, VANDALIZATE. S-a deschis dosar PENAL

Replica API 11 iulie 2020 | 22:13 1713

Reclamaţii cu privire la vandalizarea bunurilor publice au început să curgă pe bandă rulantă la Constanţa. După ce pomi proaspăt plantaţi au fost smulşi din pământ, a venit şi rândul parcurilor din municipiu.

La scurt timp după ce au fost date în folosință primele locuri de joacă reamenajate, în municipiul Constanța au început să curgă reclamațiile cu privire la vandalizarea acestora. Leagăne rupte, balansoare smulse, covorul de cauciuc distrus, table de jocuri sparte și enumerarea vandalizărilor ar putea continua.

Gunoaiele sunt la ordinea zilei

Adulţii care îşi însoţesc copiii sau cei care îşi fac veacul în locurile de joacă lasă în urmă un adevărat dezastru. Cojile de seminţe, ambalajele şi peturile transformă spaţiile reamenajate în coşuri de gunoi. Ultimele distrugeri au fost produse la leagănele din parcul din Poarta 6 și la ansamblul de jocuri de la spațiul de joacă de pe strada Daliei.

Pentru că vorbim despre banii publici ai Constanței, Primăria a depus și depune plângeri penale pentru fiecare vandalizare. Primăria Municipiului Constanța face apel către toți locuitorii să păstreze în bune condiții dotările aflate pe domeniul public.

D.M

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia Locala sta degeaba.
0
1
Politia locala sa dea amenzi, iar cosurile de gunoi sa fie golite la timp. Se vede si in imagine cosul de gunoi care da pe-afara.
2
0
Cine este de vina dar ce treaba au makidoni nu inteleg????Teaars vreo unu????sau mai multi???
0
5
Unii din ei nici nu stiu sa scrie, cum pot fi educati? Doar prin foamete, da-ti afara din caselle bunicilor pe care ii chinuie
3
0
Fotografiile sunt facute in zona stadionului Farul, in spatiile de joaca amenajate si ulterior vandalizate, in bazinele fantanii arteziene de acolo. Incompetenta maxima, in loc sa o reabiliteze pentru a avea o mica oaza de aer curat, au sacrificat-o. De mai traia Nea Nicu...mai facea un canal cu voi, scursorilor si hotilor. Makidoni imputiti...scuze pentru pleonasm
11
0
Surpriza este ca mai mult ca sigur nu e vorba de tigani,ci de alti tineri dilimandrosi. Astia odata prinsi ar trebui pusi exact la munca .
9
0
Ne trebuie camere video de monitorizare! Cand o sa ajungem sa realizam lucrul asta ?
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367