REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Locuri de muncă vacante în străinătate pentru constănțeni. Iată în ce domenii puteți profesa

Locuri de muncă vacante în străinătate pentru constănțeni. Iată în ce domenii puteți profesa

Replica API 24 mai 2016 | 00:00 290

Peste 400 de posturi disponibile

Peste 400 de posturi disponibile

sursa foto londoncityjob.net

Angajatorii din Spaţiul Economic European pun în această perioadă la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui job în străinătate, 418 slujbe, prin intermediul reţelei EURES România, Salariile sunt destul de mari, însă variază și în funcție de vechime și experiență.

Cele mai multe locuri vacante sunt în Germania, care are 91 de joburi vacante. Aici se caută factori poştali, educatoare, muncitori necalificaţi în industria prelucrării metalelor, şoferi de camion, lăcătuşi mecanici, dezvoltatori de aplicaţii IT, instalatori pentru instalaţii de încălzire, visual designeri, bucătari, asistenţi medicali în pediatrie sau la Terapie Intensivă şi manipulanţi de mărfuri.

În Marea Britanie sunt libere 60 de locuri de muncă. Britanicii au nevoie de îngrijitori de persoane şi îngrijitori de persoane la domiciliu. De asemenea, Suedia pune la dispoziţia celor interesaţi, posturi pentru femei de serviciu, vopsitori, tinichigii şi mecanici auto. În Italia se caută asistenţi medicali şi îngrijitori de persoane, iar Norvegia oferă locuri de muncă pentru tâmplari-parchetari, tâmplari tradiţionali, montatori, zugravi, doctoranzi cercetători în comportament uman complex, un doctorand cercetător în studii internaţionale, un doctorand cercetător în inteligenţă artificială, un doctorand cercetător în sisteme inteligente, un doctorand în Departamentul de Informatică, precum şi un doctorand cercetător în domeniul eticii organizaţionale.

Cei dornici să se angajeze în străinătate se pot adresa biroului specializat din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (A.J.O.F.M.) Constanţa, unde un consilier EURES îi poate ghida.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614