REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Locuri spectaculoase care merită văzute într-o viaţă de om

Locuri spectaculoase care merită văzute într-o viaţă de om

Replica API 3 octombrie 2012 | 00:00 121

Sunt locuri în lume pe care ar trebui să le vedem măcar o dată în această viaţă. Măcar unul din locurile pe care vi le vom indica mai jos merită văzut. Vă vor schimba percepţia despre lume.

Cambodgia - Siem Reap. E o altă lume. Junglă, drumuri cu praf, clădiri inedite, temple hindu sau budiste.

Bora Bora, Polinezia Franceză - Munţii "alunecă" spre o lagună cu benzi de apă limpede, de la albastru-verde la neon-turcoaz. Aici, găsiţi bungalouri pe apă pentru tineri romantici sau proaspăt căsătoriţi. Refugiul tropical este aproape perfect.

Cappadocia, Turcia - Trei vulcani au făurit un peisaj frumos în centrul Turciei, la 515 km (320 mile) sud-est de Istanbul. Ca în era paleolitică, aici poţi găsi case în stânci.

Islanda - o zonă încă dinamică, încă în curs de "modelare". Aburi şi bule, vulcani care cresc ca insule într-o mare de nisip, cascade şi munţi cu vârfuri acoperite de zăpadă - aşa poate fi descrisă Islanda.

Buthan - Împărăţia cu tradiţii şi credinţă într-un univers budist care dispare cu repeziciune şi-a deschis porţile spre restul lumii de doar un sfert de secol. Peisajele montane şi pădurile virgine sunt visul oricărui ecologist. Drumurile sunt puţine şi abrupte, imaginile sunt de o sălbăticie splendidă, la care se adaugă văi cu pomi şi flori.

Machu Picchu, Peru - Zona păstrează urmele adânci ale imperiului Incaş, cel mai mare exemplu mondial arhitectural, o cetate aşezată graţios între două vârfuri enorme.

Mai multe date şi exemple de locuri spectaculoase aici: http://www.frommers.com

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218