REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Locurile de joacă din Constanța, un real pericol: un copil de doi ani a căzut printre scânduri

Locurile de joacă din Constanța, un real pericol: un copil de doi ani a căzut printre scânduri

Replica API 9 mai 2018 | 00:00 312

Locurile de joacă din Constanța se transformă ușor-ușor în capcane pentru copii. Horia Constantinescu, de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului, a verificat din nou spațiul special amenajat pentru joacă din Portul Tomis, unde la data de 29 aprilie, un copil a căzut printre scândurile de la tobogan.

Părinții au depus reclamație la Protecția Consumatorului în data de 8 mai. În urma unui apel făcut către Primăria Constanța, încă din luna decembrie, locul de joacă era închis, iar la fața locului existau stâlpi și afișe care precizau acest aspect.

Horia Constantinescu precizează că afișul a fost pus în cursul zilei de marți, 8 mai, nu în decembrie, asta datorită faptului că nu existau urme de uzură, iar pagina era intactă după ploaia de ieri.

Reamintim că reporterii „Replica de Constanța” au semnalat reprezentanților Primăriei Constanța de situație în urmă cu o săptămână, care ridică din umeri, motivând că nicio firmă de reparație nu a depus ofertă la cele două licitații. Mai multe detalii, găsiți AICI.

Claudia CORBU

Citește și

https://www.replicaonline.ro/cat-dureaza-la-constanta-sa-fie-batut-un-cui-in-sapte-luni-nicio-reparatie-nu-a-fost-facuta-intr-un-loc-de-joaca-periculos-354087/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar parintii retradati care au facut copii desi nu sunt in stare sa aiba grija de ei ce pazesc? Am copilarit si eu si altii in locuri de joaca unde toate leganele si caruselele erau din fier si lemn si n-am mai crapat!!! Dar aveam intotdeauna un parinte linga mine care stia ce e mai bine pentru mine si pe care-l ducea capul nu ca pe cretinii din ziua de azi!
7
2
Fagadau sa se imprieteneasca cu primarul Traian Cristea de la Costinesti ,iar prin firma fratilor Balan, SC Viralex Complex 2015 SRL.se poate apela cu incredere ca deservesc si primaria Mangalia ,23 August primarii fiind prieteni buni de pahar care stie sa sifoneze banii publici prin contracte directe.De cca 8 ani au zeci de contracte trecute prin firmele pe care le-au detinut P.F.si I.I.Balan Virgil si Alexandru ,apoi inchise pentru a li se pierde urma ilegalitatilor .
3
0
Locurile de joaca in cauza erau dezafectate, nu aveau ce sa caute copiii acolo, Primaria se chinuie de cateva luni sa atribuie un contract pentru reamanajarea locurilor de joaca, dar nu se prezinta nimeni la licitatii.
3
3
Un incompetent
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102