REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

LOCURILE de JOACĂ din NEPTUN arată ca pe TIMPUL lui CEAUȘESCU! VIDEO

LOCURILE de JOACĂ din NEPTUN arată ca pe TIMPUL lui CEAUȘESCU! VIDEO

Replica API 28 septembrie 2021 | 14:06 1831

Problema locurilor de joacă este una fără sfârșit în localitățile constănțene. Un astfel de caz este și la Neptun, acolo unde imaginile revoltătoare reliefează dezinteresul arătat de către autorităților locale. Spațiul arată mai ceva ca după un adevărat război, băncile sunt aproape inexistente, toboganele și leagănele par să fie neschimbate de mai bine de un secol, iar bălăriile cresc în voie.

Leagăne și tobogane mai vechi decât războiul, bănci rupte, mizerie de nedescris și bălării la tot pasul, așa arată un loc de joacă din stațiunea Neptun, acolo unde, zilnic își petrec timpul zeci de copii. Situația dezolantă a stârnit revolta în cetățenii care sunt de părere că ar fi nevoie de un nou spațiu de joacă.

Acest loc de joacă deservește atât stațiunea Neptun, cât și stațiunea Olimp. Oamenii sunt nemulțumiți de faptul că nici până la momentul actual, administrația locală nu pare să fie interesată de remedierea problemelor existente, dar și de modernizarea și reabilitarea spațiului. Mai mult decât atât, oamenii sunt de părere că echipamentele sunt destul de periculoase pentru minori.

,,În timp ce mare parte din populația Mangaliei își duc copii în locurile de joacă modernizate, copiii din stațiunile Neptun-Olimp sunt obligați să se joacă în parcuri vechi, mizerabile și periculoase. Leagănele și toboganele sunt neschimbate de mai bine de 10-20 de ani. Există riscul ca acești copii să se rănească destul de grav în leagăne.”, a declarat pentru Replica de Constanța, un locuitor nemulțumit.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt ingrijite de firmele primarului.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367