REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Locurile de parcare, veşnica problemă! Constănţenii vor să folosească „spaţiile verzi”

Locurile de parcare, veşnica problemă! Constănţenii vor să folosească „spaţiile verzi”

Replica API 23 mai 2017 | 00:29 279

Lipsa locurile de parcare constituie o problemă zilnică şi care aprinde scântei în rândul constănţenilor. Sunt din ce în ce mai mulţi şoferi şi maşini, iar locurile de parcare sunt limitate. Lăsând deoparte haosul de pe timpul zilei, constănţenii nu au unde să îşi parcheze maşinile când ajung seara acasă. Astfel, de cele mai multe ori se lasă cu ameninţări şi injurii între vecini pentru cele câteva locuri din jurul blocului.

Locurile de parcare sunt căutate de şoferii constănţeni mai ceva ca pâinea caldă. Asta pentru că de ani de zile numărul redus al locurilor de parcare îi determină pe şoferi să îşi piardă răbdarea căutând minute în şir un loc cât de cât încăpător pentru propriul autoturism. De cele mai multe ori, lipsa acestor locuri de parcare a aprins scântei între şoferi. De data aceasta, putem spune că afectaţi de lipsa locurilor de parcare sunt constănţenii care atunci când ajung acasă, noaptea, nu găsesc un loc în care să îşi poată lăsa maşina.

Cu problema aceasta se confruntă şi locatarii unui bloc situate pe aleea Umbrei, care susțin că municipalitatea nu vrea să creeze noi locuri de parcare pe spațiul verde. „În zona liceului Decebal pe aleea Umbrei stă fiica mea. Au fost la Primărie pentru locuri de parcare și cei de la Primărie au spus că este spațiu verde și nu pot da locuri de parcare. Spațiu verde nu mai este de 15 ani. Este intrarea de la profesori a Liceului Teoretic Decebal. Ei vor să plătească locul de parcare pentru că pe timp de zi sunt elevii care vin și parchează”, a declarat Laura T., pentru Replica de Constanța.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
esti chioara ,nu vezi placuta in locul de parcare vrei sa-ti lumineze.e bine sa-l tii blocat o saptamana sau desumfla rotile.
1
0
Dati in continuare autorizatii de constructie blocuri la machedoni eventual ca si pana acum in cartier de case fara sa le cereti sa asigure si cate un loc de parcare pentru fiacre apartament.Dar suntem in Constanta si aici cu commission - spagi totul este posibil.
2
0
Daca detii loc de parcare, trebuie si sa-l intrtii. De unde sa stiu eu ca apartine cuiva daca nu-l semnalizezi. Comoditatea costa!
2
1
O sa avem blocurile ca la arabi, unul langa altul. Toti vor sa construiasca numai pe langa City mall, inspre Ovidiu nu au cautare
2
0
Problema nu este chiar asa complicata .Cei care stau la case trebuie sa aibe garaj, daca isi cumpara masina ,iar cei de la blocuri sa se asocieze si sa isi construiasca parcari etajate private pe locur virane, fara sa afecteze spatiile verzi standard ,sau deasupra unor alei ,unde se poate si cu acordul primariei.
3
6
am loc de parcare platit si de o saptamana este ocupat iar demersul facut la politia locala, fara nici un rezultat.
6
0
da rimaria nu a mai facut noi locurii de abu de zile, si e se oate daca ar vrea in tomis doi e satiu destul dar inginerii lor abar nu au ce fac sau de ce dorm,,,,,sunt destule terenuri libere,,
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369