REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Logodnicul lui Brigitte Năstase nu mai dă înapoi: „Am dat verigheta jos“

Logodnicul lui Brigitte Năstase nu mai dă înapoi: „Am dat verigheta jos“

Replica API 30 martie 2019 | 07:56 407

Cornel Oană și Brigitte Năstase

Cornel Oană este hotărât să nu se mai împace cu Brigitte Năstase, după ce a văzut imaginile cu ea și Florin Pastramă de la Ferma. Cei doi s-au sărutat pasional, iar acest lucru l-a supărat foarte tare pe Cornel cu care vedeta se logodise înainte de a participa la emisiune.

Brigitte Năstase și Florin Pastramă au dormit împreună, iar în timpul nopții colegii de la filmări i-au văzut și au remarcat că sunt mult prea apropiați, dat fiind faptul că amândoi ereau împlicați în relații.

Cornel Oană nu vrea să mai audă de Brigitte după ce a văzut filmările de la Fermă

Cornel Oană a fost prezent în cadrul emisiunii lui Măruță de la ProTv și a explicat că nu mai are de gând să se întoarcă în brațele fostei soții ale lui Ilie Năstase.

„Show-ul are limitele lui, nu te obligă nimeni să faci. Este normal ceea ce s-a întâmplat, în condiții de stres oamenii reacționează. Eu am terminat relația de săptămâna trecută”, a spus el.

Deși înainte ca vedeta să plece la Fermă, ea și Cornel Oană s-au certat și s-au despărțit, după cum a explicat el. Ei erau la un pasă de nuntă, însă Cornel nu vrea să audă de împăcare.

„Noi, chiar înainte de FERMA, am avut o ceartă. Fiecare a înțeles cum a vrut. Ea s-a considerat singură, eu m-am considerat în relație. Dacă este fericită cu Florin Pastramă, eu le doresc Casă de piatră. Eu am dat verigheta jos, nu am ce să fac cu jumătate de verighetă”.

Cornel a comentat și reacția pe care a avut-o fosta logodnică a lui Pastramă. „Este normal ca Raluca să fie supărată, pentru că el a încercat cu toată lumea de acolo. Mai lipsea vaca. Nu mi se pare OK. Am crezut că mă poate înșela cu oricine de acolo, mai puțin cu el”, a mai adăugat el. ”Eu nu sunt supărat pe nimeni. Eu le iau pe toate ca pe lecții de viață. Probabil îi voi da dreptul să-mi explice”, spune Cornel.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614