REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Logofatu contesta prezenta lui Rusu la concurs

Logofatu contesta prezenta lui Rusu la concurs

Replica API 11 decembrie 2010 | 00:00 102

Ape tulburi la Sanatoriul Techirghiol

Ape tulburi la Sanatoriul Techirghiol

Zi agitată la Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol, acolo unde vineri s-a desfăşurat ultima probă a concursului pentru funcţia de director - cea a interviului. Programat la primele ore ale dimineţii, concursul i-a adunat pe toţi cei trei candidaţi "dornici de avansare în grad" în faţa comisiei formată din inspectorul sanitar Anca Dinu, dr. Adrian Pavlov, şeful Direcţiei de Control în Sănătate, consilierul local Florin Zisu, economista Adina Petculescu pe post de secretară şi dr. Constantin Dina, preşedintele comisiei şi directorul Direcţiei de Sănătate Publică.

Deşi regulile au fost stabilite din timp, Indiran Logofătu, fostul manager al unităţii de tratament, a trecut peste menţiunile comisiei demonstrând că nu are capacitatea de a sintetiza informaţiile. Concret, cei trei candidaţi, Vasilică Rusu, directorul interimar al unităţii, asistenta Semat Fenin şi fostul manager Indiran Logofătu au fost nevoiţi să conceapă un proiect de maxim 10 pagini prin care se urmărea comunicarea cât mai eficientă cu subordonaţii prin sintetizarea deciziilor manageriale. Numai că Logofătu a vrut să fie mai "generoasă" în exprimări aşa încât s-a prezentat în faţa comisiei cu un proiect de 14 pagini (!) Fapt pentru care evaluatorii au decis s-o depuncteze. Nemulţumită de nota obţinută (8,73) şi de faptul că Vasilică Rusu a fost declarat câştigătorul concursului (9,79), Logofătu a decis să-i pună la muncă pe membrii comisiei. Conştientă fiind că situaţia nu mai poate fi schimbată dintr-un moft pedelista încearcă să forţeze nota. Aşa cum a arătatat cotidianul "Replica" de Constanţa într-o ediţie anterioară, Indiran a contestat iniţial punctajul obţinut la întrebările nr. 1 şi nr. 9 de la proba scrisă. Legal membrii comisiei s-au întrunit şi au soluţionat contestaţia în 24 de ore. Cu toate că notele contracandidaţilor lui Indiran au fost micşorate, după concurs pedelista a înaintat comisiei un nou "pomelnic" redactat la calculator, dar plin de greşeli. Aşa că vă relatăm ce s-a gândit Indiran să conteste: "Subsemnata, Logofătu Indiran, în calitate de candidat al concursului organizat pentru ocuparea postului de manager, formulez prezenta contestaţie împotriva rezultatelui final al concursului, organizat în perioada 8-10 decembrie". În fapt, pedelista contestă răspunsul primit în data de 9 decembrie a.c. ora 14.58, la plângerea înregistrată în aceeaşi zi împotriva rezultatului testului grilă din data de 8 decembrie a.c susţinând că răspunsurile sale sunt corecte. De asemenea, Indiran Logofătu mai contestă şi participarea lui Vasilică Rusu la concursul organizat pentru funcţia de director al unităţii de tratament întrucât "din informaţiile apărute în mass media (!) a rezultat că acesta nu întruneşte condiţia prevăzută la articolul 1, litera D, privind desfăşurarea concursului în sensul că acesta nu deţine documente justificative legale din care să rezulte că are cel puţin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii superioare de lungă durată". În cazul primei nemulţumiri, legal, specialiştii nu mai pot face nimic întrucât contestaţia sa nu a fost depusă în termen de 24 de ore de la primirea rezultatelor, cât despre Vasilică Rusu specialiştii susţin că acesta întrunea toate condiţiile necesare pentru a participa la concurs. Totuşi, comisia este obligată să se întrunească pentru a soluţioana contestaţia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614