REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Lora, dans provocator cu un fan! Vedeta are mișcări incendiare

Lora, dans provocator cu un fan! Vedeta are mișcări incendiare

Replica API 29 iunie 2022 | 00:00 1191

Simpatica Lora a fost recent surprinsă într-o ipostază în care rar o văd fanii săi! În timpul unui concert susținut la Pitești, cântăreața a încins atmosfera în momentul în care a invitat pe scenă un băiat din public.

Lora, foto: Instagram

Cu mișcări provocatoare, vedeta a creat un moment savuros în show-ul de la Pitești. La un moment dat, în timpul spectacolului, frumoasa cântăreață începe să danseze amețitor lângă băiat. Reacția acestuia a fost una plină de energie.

Fanul se lasă pe vine și dansează în spatele vedetei, apucând-o ușor de șold. Episodul incendiar a fost postat pe de Lora pe pagina sa de Instagram.

Lora a încins atmosfera! Vedeta a dansat senzual alături de un fan

Lora nu a impresionat doar prin mișcările senzuale, dar și prin ținuta provocatoare. În clipul făcut public de cântăreață se poate observa că fanii au adorat-o pe artistă pe toată durata spectacolului, vedeta interacționând des cu aceștia.

În vârstă de 39 de ani, vedeta este fără doar și poate o artistă desăvârșită. După ce și-a clădit o carieră muzicală prin forțele proprii, Lora a cochetat recent și cu actoria, debutând în filmul „Pup-o, mă! 2 – Mireasă Nebună”.

Lucrurile îi merg bine și în plan personal. Și-a găsit găsit dragostea alături de Ionuț Ghenu, care este și managerul ei. Lora are și un sfat pentru ca totul să funcționeze cât mai lin și armonios într-o relație.

„Iubirea ajută cuplurile să-și revină din momentele tensionate și dacă dreptatea ta nu îți pompează ego-ul, dacă ai puterea să oprești conflictul, te așteaptă o viață fericită. Competiția între cine are mai multă dreptate distruge multe relații, din păcate. Ce sens are dreptatea ta dacă omul iubit plânge?”, a declarat vedeta într-un interviu, scrie Click!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E CELEBRA LA GAOZ nu la gazeta shokarycy!!!
0
0
cine mai e si borfetul asta si ce a facut de este celebra la gazeta ?
1
0
Toate curvele resapate sunt vedete in tara asta de cacat!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218