REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Lora, gest de dragoste din partea iubitului! Cum a surprins-o Ghenu pe artistă! „Romantism nivel 100”

Lora, gest de dragoste din partea iubitului! Cum a surprins-o Ghenu pe artistă! „Romantism nivel 100”

Replica API 1 martie 2021 | 00:00 1112

Lora a fost surprinsă de iubitul ei cu un gest din dragoste, care impresionează orice femeie. Ghenu și-a arătat iubirea față de frumoasa artistă și a știu cel mai bine cum să îi aducă zâmbetul pe buze, scrie spynews.ro

Lora și Ghenu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton, iar relația lor este de din ce în ce mai puternică pe zi ce trece. Fanii celor doi sunt tot timpul cu ochii pe ei și așteaptă cu nerăbdare să vadă-i împreună. Celebra pereche se bucură zilnic de dragoste, iar fericirea li se poate citi amândurora în zâmbetele lor.

Cu ce gest romantic a fost surprinsă Lora

Cum primăvară este doar la o zi distanță, iar luna femeii se apropie cu pași repezi, Lora a fost surprinsă de iubitul ei așa cum se cuvine. Ghenu este un romantic incurabil și știe cel mai bine cum să-i aducă zâmbetul pe buze frumoasei artiste. Blondina a postat pe rețelele de socializare gestul de dragoste din partea partenerului ei de viață, pe care îl iubește nespus de mult.

Dacă în cazul unora expresia „cu o floare nu se face primăvară”, în cazul Lorei funcționează de minune. Vedeta a fost surprinsă cu câteva zambile colorate, florile specifice lunii martie, care „topesc” inimile femeilor cu fiecare sezon. Cântăreața a fost impreionată de gestul special făcut de iubitul ei și le-a arătat și fanilor de pe Instagram surpriza romantică.

Ba mai mult, cum cei doi și-au obișnuit deja fanii cu ipostazele haioase, nici de această dată nu a fost o excepție. După ce i-a umplut inima de fericire iubitei sale, Ghenu a mers să aibă grijă și de cealaltă.... iubită. Artistul și-a dus mașina la spălătorie pentru a intra cu ea în anotimpul primăverii așa cum se cuvine. În timp ce el se ocupa să facă autoturismul să strălucească, Lora a așteptat cuminte în mașină până când au putut să plece. Artista nu s-a putut abține să nu facă haz de necaz de locul „întâlnirii” lor și s-a amuzat cu internauții pe situație.

„Romantism nivel 100”, a scris Lora pe Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si de ce e stire cu astia doi ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367