REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Loredana Chivu, surprinsă în timp ce a îmbrâncit-o pe Ana-Maria Mocanu în club

Loredana Chivu, surprinsă în timp ce a îmbrâncit-o pe Ana-Maria Mocanu în club

Replica API 4 martie 2021 | 00:00 2457

Deși lumea le știe drept cele mai bune prietene, Loredana Chivu și Ana-Maria Mocanu au fost surprinse într-o ipostază complet neașteptată. Blondina a fost filmată când o îmbrâncea pe brunetă într-un club din Capitală.

Loredana Chivu și Ana Mocanu sunt cunoscute pentru prietenia lor strânsă, în care nimeni și nimic nu le poate sta în cale. Cele două foste asistente TV nu au colaborat doar în platourile de televiziune, ci se înțeleg de minune și în spatele camerelor. Divele showbiz-ului românesc împart o relație de prietenie la care mulți doar visează și se bazează tot timpul una pe cealaltă.

Loredana Chivu și Ana Mocanu, ceartă în club?

Cu toate că sunt surprinse mereu împreună distrându-se la cele mai de fițe petreceri, iar în vacanțele exotice fac furori printre domni, Loredana Chivu și Ana Mocanu au șocat de această dată. În timp ce se aflau într-un club exclusivist, blondina a fost filmată când a îmbrâncit-o pe prietena ei, bruneta făcând câțiva pași în spate în urma gestului făcut de Lori.

În filmarea respectivă pare că cele două au ceva mai mult de împărțit, iar Loredana Chivu nu s-a putut abține să nu-și facă evident punctul de vedere. Contactată de reporterii Antena Stars, vedeta a mărturisit tot ce s-a întâmplat în acea noapte la petrecere și care este acum relația ei cu Ana Mocanu.

„Aia nu era o îmbrânceală. Probabil îi povesteam ceva, ori voiam să îi arăt ceva... Astea sunt gesturile dintre noi, dar nu...Dacă o îmbrânceam, probabil cădea. Nu există așa ceva între noi. Este cea mai bună prietenă a mea și suntem prietene de ani și lucrul acesta nu o să se schimbe niciodată.”, a menționat Loredana Chivu.

Din fericire situația dintre cele două a fost doar o aparență. Loredana Chivu și Ana Mocanu au rămas în continuare în cele mai bune relații, iar potrivit spuselor blondinei, prietenia dintre ele nu a întâmpinat vreodată episoade de violență sau tensiuni duse la extrem. Fosta asistentă TV a precizat că ceea ce s-a văzut pe filmare a fost cel mai probabil o povestire a vedetei, în timp ce îi relata cum s-ar fi întâmplat lucrurile.

Loredana Chivu, jefuită pe stradă

Ana Mocanu și Loredana Chivu au trecut prin multe împreună și niciodată nu s-au lăsat la greu. Un episod dramatic a fost cel în care divele au fost șefuite într-o seară, în plină stradă. Mașina blondinei a devenit ținta hoților și i-au fost furate bunuri de valoare, dar și sume de bani. Fostele asistente TV au alertat imediat autoritățile, iar Loredana Chivu nu a fost abandonată nici pentru o secundă de prietena ei, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920