REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Loredana, la concurență cu iubita lui Ristei. Cum au apărut cele două într-o emisiune TV

Loredana, la concurență cu iubita lui Ristei. Cum au apărut cele două într-o emisiune TV

Replica API 30 noiembrie 2020 | 00:00 1433

Loredana a intrat de o perioadă în „febra ținutelor sexy” și se pare că nu o să renunțe la acestea prea curând. Vedeta bifează toate aparițiile sale cu outfit-uri care îi pun în evidență bustul generos, dar și picioarele, optând pentru rochii sau fuste scurte în special.

Deși a fost adesea criticată de fani că nu își poartă vârsta, cântăreața având 50 de ani, aceasta demonstrează cu fiecare ținută că, de fapt, vârsta nu e cea care dictează modul în care trebuie să te îmbraci, dacă ai ce arăta.

Loredana, din ce în ce mai sexy în aparițiile sale

Diva își propune să fie mereu la concurență cu cele mai tinerele decât ea și reușește de minune. Acest lucru s-a întâmplat și în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde a fost prezent și colegul ei de juriu de la „X Factor”, Florin Ristei, care a venit însoțit alături de iubita lui, Naomi Hedman, concurentă a emisiunii de voce, anterior menționate.

Loredana, alături de Forin Ristei și iubita lui, Naomi

Foto: Arhivă personală

Puse una lângă alta, pentru a face o fotografie, Naomi și Lori par surori, chiar dacă partenera lui Ristei este mai tinerică și este și model. Interesant este și faptul că cele două par să aibă aceleași gusturi vestimentare, purtând în cadrul emisiunii două sacouri de piele (sau imitație) extrem de asemănătoare, plus alegerea pantalonilor scurți făcută de ambele.

Loredana, sexy într-o ținută de piele

Foto: Captură Video

Loredana a atras toate privirile într-o ținută din piele, cu decolteu amplu. La topul îndrăzneț, artista a asortat pantaloni scurți din piele și cizme înalte. Ea și Ristei au cântat împreună și au participat și la mai multe joculețe ale emisiunii în care au fost prezenți, având în vedere că aceasta a fost și ediția de sărbătoare a emisiunii de pe 29 noiembrie, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
loredana a bagat bine de tot cutitul in ea .mare plastician doctorul .A reabilitat mumia .
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102