REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Loredana s-a pozat doar în lenjerie intimă! Asemănare izbitoare cu Madonna

Loredana s-a pozat doar în lenjerie intimă! Asemănare izbitoare cu Madonna

Replica API 27 iulie 2020 | 00:00 1835

De ceva vreme, cântăreața Loredana Groza își ține admiratorii de pe rețelele de socializare „în șah”, publicând numai imagini în ținute sexy și provocatoare, chiar și atunci când participă la evenimente.

Loredana

Foto: Instagram

Recent însă, Lori a dat și „șahul mat” în mediul online, după ce s-a pozat într-un sutien din dantelă, ușor transparent, și a publicat imaginea pe contul personal de Instagram, iar fanii acesteia nu au putut să nu observe asemănarea izbitoare cu o altă vedetă care urmează același tipar, de vârstă apropiată, celebra Madonna!

Loredana, sexy pe Instagram

Loredana, mai tânără cu 10 ani decât artista internațională, în poza respectivă pare că este chiar Madonna în tinerețe, chipul celor două din profil fiind asemănător. De asemenea, machiajul și culoarea părului au contribuit și ele la „confuzie”, și să nu mai zicem de ipostaza sexy cu ajutorul căreia ambele cântărețe deja și-au creat o tușă personală.

În urmă cu câteva săptămâni, puțin mai îndrăzneața Madonna a renunțat de tot și la sutien, pozând în sânii goi pe Instagram, aceștia fiind acoperiți doar de mâini. Vedeta era în lenjerie intimă și în partea de jos, arătând, astfel, silueta pentru care muncește la sală - un alt lucru pe care cele două cântărețe îl au în comun.

Pentru ele, vârsta reprezintă, într-adevăr, numai un număr, acest lucru oglindindu-se și în categoria de bărbați tinerei pe care vedetele reușesc să îi țină în continuare „în mreje”. Secțiunea de comentarii a acestora de pe rețelele de socializare este plină de mesaje și „declarații de dragoste” din partea reprezentanților de sex masculin și nu numai. Nici admiratoarele celor două cântărețe nu se dezic din a le complimenta pentru curajul și modul în care arată la vârsta lor, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
babaornita de loredana ar face orice sa fie bagata in seama,alfel poaate mai bea furadan ca madalina,alta "vedeta" nebagata in seama.
3
0
la batrinete le apuca dorul de tinerete .Se duc la cutit si pe urma ne arata si noua operatiile .Unii chiar balesc la asa ceva .Eu nu .
8
1
O, Doamne.... mare-i gradina ta si multe parasute in ea. Da ! Tiganca mutilata! Oare, nu ii este rusine de fica ei, ce model este pentru ea ?!
7
1
Ati vazut filmul "Mama" din 2013, produs de Guillermo Del Toro? Stiti fantoma din rolul principal? Cea cu fata lunga, diforma, inspaimantatoare? La ea m-a dus gandul cand am vazut fotografia Loredanei. Ma refer la ultima dintre fotografii.
7
1
Este depasita. Sa stea in banca ei.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218