REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Loredana s-a transformat în Lady Gaga! Cum a urcat pe scenă la ultimul concert. Video

Loredana s-a transformat în Lady Gaga! Cum a urcat pe scenă la ultimul concert. Video

Replica API 7 iulie 2022 | 12:32 1307

Loredana și-a luat din nou admiratorii prin surprindere! Cunoscută deja pentru stilul extravagant, cântăreața a trecut de la comparația cu celebra Madonna, după ce în ultima perioadă s-a axat pe ținute sexy, la a fi comparată chiar și cu excentrica Lady Gaga! Iată cel mai recent outfit, purtat în timpul unui concert!

Face ce face și atrage atenția! Loredana Groza pare că își reinventează stilul pe zi ce trece, ajungând să semene tot mai mult cu divele excentrice din afară.

Lady Gaga

Loredana s-a transformat în Lady Gaga la ultimul concert!

În timpul celui mai recent concert susținut, Lori și-a surprins admiratorii cu alegerea ținutei, aceasta semănând cu artista Lady Gaga!

Loredana nu a renunțat nici la stilul sexy, purtând o salopetă scurtă, decupată în partea de jos, cu posteriorul acoperit doar de un volan, accesorizată cu cizme înalte și sclipitoare. Aceasta și-a accentuat talia cu o curea cu două catarame, iar în zona gâtului a optat pentru un colier statement, scrie click.ro.

Cu toate acestea, accesoriul care a atras cel mai mult atenția a fost cel din zona capului, o pălărie „futuristă” realizată dintr-un material metalic, care a propulsat-o pe Lori într-o zonă cât se poate de avangardistă.

Articolul îi acoperea cântăreței și privirea, astfel că nu știm exact cum de s-a descurcat atât de bine pe scenă. Ca de obicei, artista a făcut show, nefiind deloc „încurcată” de ținuta deloc comodă aleasă pentru concert.

De asemenea, și coafura vedetei amintea de Lady Gaga, care a fost, cu siguranță, o sursă de inspirație pentru Loredana. Ce-i drept, Lori pare acum să adopte stilul de „rockstar” pe care Lady Gaga îl avea la începutul carierei, când prefera ținutele decupate, dresurile plasă și părul tuns scurt, pe drept. În prezent însă, vedeta internațională și-a mai schimbat look-ul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bre mamiae esti mai aproape de pensie decat de lady gaga .
1
0
loredana s-a transformat intr-o babaciune expirata pe care nu o mai baga nimeni in seama .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920