REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Loredana și-a serbat fata, care îi seamănă leit! La 22 de ani, Elena scrie poezii

Loredana și-a serbat fata, care îi seamănă leit! La 22 de ani, Elena scrie poezii

Replica API 16 iulie 2020 | 00:00 2180

Loredana Groza, noul jurat de la X-Factor (Antena 1), și-a sărbătorit fiica, Elena Boncea, care, pe 14 iulie, a împlinit 22 de ani. Cele două se înțeleg de minune, au aceleași trăsături fizice și par mai degrabă surori.

Cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Loredana Groza (50 de ani) a postat pe conturile sociale un colaj de fotografii cu Elena: "La Mulți Ani, Elena!! Happy Bday my baby! Puiul meu, sunt 22 de ani astăzi de când m-ai făcut mamă! Cine ar fi crezut că, după atâția ani, încă învăț cum să fiu mamă! Ai venit pe pământ și în viața mea ca o binecuvântare divină! Îți doresc să fii sănătoasă și fericită și să-ți trăiești visele! Cântecul E, care e pe fundalul colajului de fotografii, l-am compus în urmă cu 22 de ani pentru Elena mea. Mami te iubește!", este mesajul emoționant al Loredanei, de pe Facebook, scrie Click.

click pe foto

Loredana și fiica ei, pe vrema când Elena era un bebeluș

foto: arhiva proprie

Celebra cântăreață a avut mereu cuvinte de laudă la adresa unicului copil: ”Eu și Elena avem o relaţie specială şi încerc să nu-i impun nimic. Încerc să o sfătuiesc, însă nu vreau să creadă că e ceva impus. Pentru că atunci când simte că e ceva impus, se dă înapoi şi zice «Nu». Aşa că încerc să găsesc tactici, strategii, care să nu blocheze comunicarea între noi. În momentul când nu i se impune ceva, atunci comunicăm perfect”, declara Loredana într-un interviu mai vechi pentru Click!

foto: arhiva proprie

Fiica Loredanei scrie poezii și e pasionată de modă

Elena are o fire prietenoasă și a moștenit latura artistică a mamei: "Fata mea scrie poezii, cântece, îi place moda şi citeşte Shakespeare. Îi plac băieţii din trupa One Direction, a avut şi mici flirturi şi e bine că la vârsta asta e deschisă şi descoperă dragostea. Noroc că îmi spune absolut totul despre cine îi place şi de ce. Discutăm ca două surori şi încerc să îi ofer sfaturile de care are nevoie", mai povestea Loredana, în urmă cu câțiva ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o sa danseze si asta prin cluburi ca pishata aia a lui esca.
1
1
o dau gingiile vinete de gol...
3
1
Mai bine arata ma-sa dekt fii-sa!
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218