REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Lovit cu toporişca în cap şi abandonat în derea, a implorat să nu fie lăsat să moară!

Lovit cu toporişca în cap şi abandonat în derea, a implorat să nu fie lăsat să moară!

Replica API 22 decembrie 2016 | 00:22 203

S-a REDESCHIS dosarul unei TERIBILE CRIME!

S-a REDESCHIS dosarul unei TERIBILE CRIME!

S-a redeschis dosarul unei teribile crime ce a avut loc la Palazu Mic. Prima instanţă a venit cu o condamnare, dar Curtea de Apel a decis rejudecarea cazului. Astfel, pe 20.12.2016, la Tribunalul Constanţa, dosarul a fost redeschis.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, din investigaţii a reieşit că în noaptea critică de 6 spre 7 decembrie 2015 inculpaţii Iulian Stenică şi Ion Apostol au fost văzuţi consumând băuturi alcoolice la un local şi la locuinţa celui dintâi, iar despre acesta au fost obţinute informaţii în sensul că atunci când se află în stare de ebrietate devine violent, precum şi că lucrase şi chiar locuise la ferma atacată, dar se certase cu angajatorii, după ce a fost suspectat de mai multe furturi din incinta fermei, şi plecase la sfârşitul lunii februarie 2015.

Din relatarea concubinei lui Stenică a rezultat că a aflat de la el că în noaptea respectivă, după miezul nopţii, împreună cu un cioban al lui Hegher, identificat prin investigaţii ca fiind coinculpatul Ion Apostol, fiind în stare de ebrietate, l-au agresat pe paznicul fermei, pe care l-au lovit cu pumnii, picioarele şi alte obiecte dure, apoi i-au sustras cel puţin un telefon mobil şi un cuţit, pe care Stenică le-a adus acasă. Un alt martor a precizat că atunci când este în stare de ebrietate, Iulian Stenică devine un alt om, comportându-se violent în mod gratuit şi făcând doar ceea ce vrea el, iar în seara aceea chiar îi distrusese un acordeon unei persoane, în timp ce altcineva a spus că în ultimul timp, când era berat, acelaşi inculpat se bătuse cu mai mulţi tineri.

Fiind audiat, inculpatul Ion Apostol a recunoscut că, fiind în stare de ebrietate, împreună cu coinculpatul Iulian Stenică au sustras bunuri din fermă, iar când au fost surprinşi de paznic, l-au agresat lovindu-1 amândoi cu o toporişca şi cu o bâtă în zona capului, apoi cu pumnii la faţă, iar după ce l-au doborât la sol l-au mai lovit timp de circa 15 minute şi cu picioarele pe unde au apucat şi la sfârşit l-au târât şi l-au abandonat în dereaua din apropiere. Deşi victima le-a cerut ajutorul, ca să o scoată din apa rece şi să nu o lase acolo, cei doi inculpaţi au abandonat-o în apa din derea, indiferenţi la starea gravă în care se afla. În final au deposedat-o pe victimă de un telefon mobil, un cuţit şi o lanternă. Ambii au fost condamnaţi de magistraţii Tribunalului Constanţa, la data de 27.05.2016, însă, la apel, judecătorii au decis rejudecarea la prima instanţă, decizia fiind luată pe 14.11.2016. Acum urmează să reînceapă procesul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367