REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Lovit de maşină şi abandonat în şanţ, a devenit "ospăţ" pentru animale

Lovit de maşină şi abandonat în şanţ, a devenit "ospăţ" pentru animale

Replica API 8 decembrie 2011 | 00:00 212

Caz cutremurător:

Caz cutremurător:

Caz şocant în judeţul Constanţa. La nici o lună de când cadavrul unui călugăr a fost găsit decapitat, într-un sac aruncat într-un şanţ de pe marginea drumului, la Ghindăreşti, un alt cadavru a fost găsit, ieri dimineaţă, la intrare în localitatea Valea Dacilor. Acesta, identificat ca fiind Varol Sarali, de 45 de ani, se afla într-un şanţ, la o distanţă de 3 metri de şosea. Unii martori spun că persoana în cauză a fost văzută, ultima dată, cu o zi înainte, în apropierea zonei unde a fost găsit mort. Deşi nu trecuseră decât câteva ore de când a fost văzut în viaţă, imaginea mortului era horror. Avea un picior rupt, hainele cu care era îmbrăcat erau îmbibate cu sânge, iar scalpul şi faţa îi fusese mâncat de animale.

Imediat, zona a fost împânzită de poliţiştii criminalişti, care au strâns probe pe care să le poată pune cap la cap, în vederea stabilirii circumstanţelor care au dus la decesul persoanei. Numai că, în timp ce căutau indiciile necesare, în zonă au fost găsite mai multe bucăţi dintr-o bară-faţă de maşină şi mai multe bucăţele de material plastic, însă aceste obiecte s-au dovedit a fi de la un alt accident petrecut cu două zile înainte. Totuşi, poliţiştii spun că bărbatul a fost victima unui accident rutier, urmat de fuga de la locul faptei a celui care l-a provocat, şi nu o tâlhărie, mai ales că bărbatul avea telefonul şi actele în buzunar. La faţa locului a fost adus şi un medic legist, pentru a preleva probe, urmând a se efectua necropsia. De precizat că, pe lângă criminalişti, şeful Poliţiei Rutiere Constanţa, comisarul-şef Constantin Dancu, s-a deplasat personal la faţa locului pentru a vedea despre ce este vorba. "După urmele prezente la faţa locului, eu iau în calcul varianta accidentului şi am început cercetarea din acest punct de vedere", ne-a declarat Constantin Dancu. Alţi poliţişti au alte ipoteze, cum ar fi comisarul-şef Ion Ioniţă, de la Poliţia Rurală Medgidia. "A fost accident peste noapte. El era şi şofer, conducea o autoutilitară pe relaţia Medgidia-Valea Dacilor. Maşina a ieşit din decor între localităţi. La faţa locului, de dimineaţă, se afla autoutilitara pe care o conducea. Se pare că a ieşit din maşină în regulă. Că i-o fi fost rău şi a căzut, nu se ştie, dar în toată cariera mea, de 22 de ani, de când sunt în Poliţie, nu am văzut aşa ceva, un om cu faţa mâncată de câini", ne-a declarat Ion Ioniţă. Ulterior, poliţiştii care au continuat ancheta l-au contrazis: "Avem un suspect, facem audieri să vedem dacă acesta este şoferul inconştient care l-a accidentat şi a fugit de la faţa locului".

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218