REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Lovit de un taximetru pe trecerea pentru pietoni, la Doraly!

Lovit de un taximetru pe trecerea pentru pietoni, la Doraly!

Replica API 18 mai 2017 | 08:42 379

Un pieton a fost implicat într-un accident rutier, în municipiul Constanța, în zona Doraly, miercuri, 16 mai anul curent. Din câte se pare, acesta a fost lovit de un autoturism în timp ce se angajase în traversarea carosabilului.

Potrivit polițiștilor rutieri, totul s-a petrecut în jurul orei 15.15, când un taximetru, care rula șoseaua Mangaliei, dinspre Far către ieșire din municipiu și, ajungând în zona Doraly, a lovit și accidentat un bărbat care se angajase în traversarea carosabilului prin loc permis. Pietonul a fost rănit ușor. Oamenii legii au declanșat cercetările, urmând să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a desfășurat evenimentul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebuii ca toate trecerile de pietoni periculoase sa fie semnalizate luminos, asa cum se intampla prin tarile civilizate. Cand ajunge pietonul in dreptul trecerii sa apese pe buton si luminile de avetizare intra in functiune! Dar noi suntem la 1000 de ani distanta de asa ceva din pacate....in special in Constanta.
0
0
Este prea batran pentru taximetrie
1
0
Eram la aproximativ 30 de metrii de trecerea de pietoni.Domnul accidentat se afla la finalul traversarii ca sa ajunga pe trotuar.taxi-ul nu avea mai mult de 50 la ora .domnul accidentat avea carje mergand f incet.unde dracu se uita taximetristu?
0
0
Acolo, la Doraly trebuie construit un pasaj de trecere ca in Mamaia! Dar pana atunci, inainte de trecere sa se faca 1-2 denivelari!!
0
0
Da eventual sa avem toti masini.In felul asta nu exista pietoni.Si uite asa va rezolvati dilema,, sa reduc viteza pana la evitarea oricarui pericol''.Asa era scris daca nu ma insel in regulament.Regulament pe care multi nu dau doi banii.
2
0
oameni buni,oameni rai si soferi de taxi trebuie sa dispui de o anume aplecare ca sa faci pe taximetristul,sa freci manzul toata ziua ,in asteptarea unor clienti,sa faci pe pestele,sa te risti sa-ti iei teapa sa nu zic de alte nenorociri,sa pui aparatul de taxat dar sa vrei mai mult,este dificil,dar sa mai intalnesti si pietoni pe trecere
2
0
Bai gogule,inseamna ca la testul de siguranta ai obtinut 5 stele ,,n-cap'' - verzi.Ai si vopsea metalizata si revizie la 10.000 de km...
3
0
Taximetristi imputiti.
6
0
pentru ala de mai jos de calca pietoni, prietene io am 200 de kile si 2 metri m-a mai luat un idiot pe bord si i-a sarit airbagu.
3
2
Cred ca taximetristii ar trebui sa faca niste teste psihologice adevarate. Unii au probleme grave
15
0
Zona aia este periculoasa nu este pe timp de noapte iluminqta corespunzator si ziua soferii circula cu viteza ar trebuii sa se puna limitatoare in asfalt sau o pasarela
11
0
tu chiar meriti sa te calce masina !
15
4
sami suga pula toti soferi care cand ma vad ca vreau sa traversesz nu incetinesc, chiar daca asa ar trebui, sami bafg pula in voi aia care cand vedeti oameni ca vor sa treaca nu incetiniti sau nu opriti si incercati sa treceti inaintea lor
5
10
Nu va mai aruncati pe trecerile de pietoni fara sa va asigurati. cand vedeti dungile alea credeti ca sunteti stapanii drumurilor, opriti-va uitati-va stanga dreapta si apoi treceti. Nu va mai aruncati brusc, din lateral cu telefonul la ureche. Soferul de multe ori nu e vinovat dar si daca este el va plati amenda si voi puteti sa crapati sau sa zaceti prin spitale. Cascati ochii si asigurati-va la traversat
38
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102