REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

LOVITURĂ! Corina Martin nu mai este președintele Asociației Delta Dunării!

LOVITURĂ! Corina Martin nu mai este președintele Asociației Delta Dunării!

Replica API 20 aprilie 2017 | 01:04 678

Cei 12 reprezentanți ai Asociației Delta Dunării au decis că este momentul ca acest organism să aibă un nou președinte. Este vorba despre Cristian Bărhălescu, acesta luându-i locul Corinei Martin. Votul a fost dat în cadrul ședinței de joi, 20 aprilie.

Detalii despre asociație:

"Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului LITORAL-DELTA DUNARII este o structura tripartita, care include autoritati locale, asociatii patronale, companii reprezentand initiative private si ONG-uri, cu scopul de a capitaliza si canaliza energii pozitive in favoarea dezvoltarii rivierei romanesti.

Suntem un catalizator pentru evolutia armonioasa a proiectelor de business cu final fericit pentru dezvoltarea celor peste doua sute de kilometri de coasta. Suntem arhitectii comunicarii acestor proiecte si emitatorii mesajelor de reverenta pentru turistii romani si straini.

Scopul ultim al mixului fericit intre proiectele de dezvoltare si cele de comunicare? Turisti care la finele sejurului sa devina ambasadori ai atmosferei de pe riviera romaneasca".

Cristian Bărhălescu a confirmat, pentru Replica de Constanța, că este noul președinte al asociației: "Este decizia colegilor".

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai nu i-a ajuns? Mai rotiti-va copii, mai rotiti-va!
1
0
Comentatorii de mai jos...retarzi mintali si dejectii ale societatii...
1
6
pompe,,pompe.
0
1
nu se poate ,daca ea nu e,asociatia frauduloasa dispare si e pacat,mai putini hoti ,mai putini barbologi
2
1
Asta e, a facut si ea ce a putut. Acum speram ca odata ce asociatia va fi condusa de un adevarat profesionist, turismul va creste cu adevarat in Constanta. Pana acum inafara de bob, balci si poze pe maimutareala pe facebook nu am vazut nimic. Succes domnule Barhalescu!
5
3
A obosit foca de la atatea calduri.
12
1
horsehead a plecat
7
2
asta trebuie anchetata cat mai repede k a sifonat banii de protocol, si bea cu mazare
11
1
Cum, Corina Martin nu mai e presedinta? Este o meseriasa desavarsita . Eu ii propun postul de manager general al hotelurilor Parc si Ambasador din Mamaia. Iubi, te astept!
7
1
primul centru de informatii turistice este chiar gara, cu negroteii slinosi, piratii din caraibe si imensa insula a gunoaielor, Constanta
14
0
apuca si pe retardul si betivul de la aeroport - prietenii tai si mergeti de va cacati
4
1
Nu exista in Cobstanta nici macar un centru de informatii turistice.Vin turistii si habar nu au de nimic.Fa centre la gara la aeroport,fa circuite la monumente istorice in Dobrogea.Nimic nu ai facut madam.Sa ranjesti pe la gale e usor....
14
1
A plecat Corina Martin a venit Barhalescu!Am scapat de dracu' si am dat de ta-su!Asta era omul lui Mazare si tot ce vedea in fata ochilor era Mamaia,voia controale aspre prin Costinesti in special!Nu imi pare deloc rau de madam Martin,dar nici nu ma bucura venirea lui Barhalescu!
12
2
Madam Martin e branza buna in burduf de caine. Desteapta si frumoasa, dar cu comportament de pitipoanca batrana. Rade cu gura pama la urechi chiar cand trebuie sa fie sobra, vorbeste tare si mult si mai sles neintrebata. Ea se prezinta ca fiind epicentrul, alfa si omega atoatefacatoarea. Se pupazea pe facebook, acum ma plimb, acum mananc, acum plec la si vin de la. Ma urma acum ma cac. Nu era departe. Era de asteptat sa fie rejectata la un anumit moment. Pacat de mintea si energia ei....
8
2
O idioata! Draga idioata am o singura intrebare pentru tine? Cand si cat tine vacanta de vara la tine de te bucuri de la 1 aprilie? Esti cu retard!
15
2
expirata asta ramasa de pe vremea legumei mazare corina martin ne baga pe git drifturi si ionut galani si asa spera ea sa dea buzna turistii in jegul de mamaia si in vama veche unde oricum nu mai e ce a fost devenind statiune de pitipoance si ghertzoi
16
2
Ce buze.....ce buze are Corina!!!!
18
2
Decizie inteleapta a asociatiei! felicitari! foarte buna alegerea!
22
1
nu e farsa nu ? bravooooooooooooooo
28
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614