REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Lovitură dată de Lia Olguţa Vasilescu! Avocatul edilului: O serie de interceptări ale unor convorbiri ar fi fost realizate în mod nelegal

Lovitură dată de Lia Olguţa Vasilescu! Avocatul edilului: O serie de interceptări ale unor convorbiri ar fi fost realizate în mod nelegal

Replica API 21 septembrie 2016 | 11:59 237

Lovitură dată de Lia Olguţa Vasilescu procurorilor DNA. Avocatul ei a declarat, pentru B1 TV, că a obţinut în instanţă eliminarea din rechizitoriu a unor înregistrări ambientale despre care spune că ar fi fost făcute ilegal.

”O serie de martori au fost audiați în mod nelegal, o serie de interceptări ale unor convorbiri în mediul ambiental ar fi fost realizate în mod nelegal și, de asemenea, o serie de denunțuri au fost realizate în condiții nelegale de către organele de cercetare penală. Noi am invocat o serie de neregularități, pe de o parte a rechizitoriului, și pe de altă parte o serie de nulități ale actelor de urmărire penală”, a declarat avocatul edilului, Alexandru Chiciu.

Cu aceste argumente, avocatul primarului Craiovei a avut câştig de cauză în instanţă. În plus, Olguţa Vasilescu susţine că şi acuzaţiile formulate pe baza acestor probe sunt fără fundament.

„Probele nu erau relevante, era o discuție între doi domni despre fațade, că s-au văruit fațadele. Eu am recunoscut că m-am adresat public oamenilor de afaceri din Craiova să vină să înfrumusețăm orașul.

Nu se putea face reparație pe bani publici pentru că erau bani publici într-o proprietate privată, dar exista legea sponsorizării care permite ca prin ONG să faci acest lucru. Practic, oamenii au finanțat un ONG iar ONG-ul a finanțat fațadele”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367