REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
21.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Lovitură din partea Guvernului pentru Klaus Iohannis: Administrația Prezidențială primește doar o treime din bugetul cerut la rectificarea bugetară

Lovitură din partea Guvernului pentru Klaus Iohannis: Administrația Prezidențială primește doar o treime din bugetul cerut la rectificarea bugetară

Replica API 16 noiembrie 2018 | 00:16 373

Potrivit unor surse politice citate de Antena 3, Guvernul îi va da președintelui doar o treime din suma solicitată la rectificarea bugetară.

Astfel, Administrația Prezidențială a cerut peste 10 milioane de lei, însă Executivul ar urma să aprobe doar 2,6 milioane de lei, arata sursa citată.

Măsura vine după ce președintele României a criticat activitatea Guvernului.

Stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa le ramana bani PSDistilor sa fure ca poate n-au furat deajuns.
1
1
Romania este nepregatita sa se conduca eficient. Daca vor europenii sa legalizam hotia atunci suntem pregatiti sa conducem tot globul pamantesc.
1
1
o sa se supere ca nu ii ajung bani pentru plimbari de placere ca in rest nu e bun de nimic un papa lapte plin de ura o sa scapam de el .
1
3
Caprele regale nu sunt ieftine.Trag multe la caleasca.E acolo un tzap-trotineta-bicicleta-fwte-vant care face copii fara casatorie legala,dar acum casatorit legal se pare ca l-a pricopsit duda cu o stearpa cu epoleti.Cred ca o admiri pe Karina!!!!!
3
1
cu cat a scazut guvernul antiromanesc cheltuielile facute de grajdul caprelor regale care mai nou funtioneaza si cheltuie cat un minister,muiepesede
5
2
In conditii de austeritate merge si un revelion la therme -langa bucuresti,in costum de baie...economie la banii tzoale. Plus doua biciclete ...hai ca nu costa mult primul mandat.
5
2
sa-i dea jumatatea lui cinci. Pentru cunoscatori e inteligibil...
4
2
Asa ca planurile pentru revelionul exotic au cazut ... desigur se poate din fonduri proprii da era mai bine din banii fraierilor... lasa ca se poate face si la sibiu ... sau la DNA?!
6
2
L-ati naucit pe johann. Nu mai are bani de citybreak.S-a dus la ziua regelui charles cu bautura ca liceenii la majorat si cu o icoana care simboliza un dragon ucis de sf gheorghe si de fapt dragonul e blazonul lui charles... Nici regele duda nu a vrut sa-l invete pe johann cu ce cadou sa se duca si nici generalul ala de organizat nunti si inmormantari regale intr-o tara constitutional republica,gelaledin specialistu' mireselor aplaudate de prosti chemati de-acasa
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369