REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Lovitură dură pentru Bianca Andreescu! A rămas fără antrenor înaintea Australian Open

Lovitură dură pentru Bianca Andreescu! A rămas fără antrenor înaintea Australian Open

Replica API 17 ianuarie 2021 | 00:00 987

Sylvain Bruneau, antrenor al Biancăi Andreescu, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus la sosirea în Australia. Vestea îi pune mari probleme jucătoarei de origine română, care speră la un al doilea titlu de Grand Șlem.

Sylvain Bruneau, antrenorul jucătoarei de origine română Bianca Andreescu, a anunţat, sâmbătă, că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Verdictul a fost dat după ce canadianul a ajuns la Melbourne cu un charter plecat din Abu Dhabi, informează presa canadiană.

Un antrenor forțat să intre în carantină de 14 zile

Bruneau a afirmat că a urmat toate protocoalele şi procedurile de securitate, a avut rezultate negative la testul efectuat cu 72 de ore înainte de plecare. Ba chiar s-a simţit “foarte bine” când a urcat în avion. Antrenorul a precizat că restul echipei sale, inclusiv Bianca Andreescu, au avut rezultate negative. El spune că nu ştie cum a contractat virusul și s-a declarat foarte trist de această situaţie.

Cei 23 de jucători care au sosit cu zborul afectat au intrat într-o carantină strictă de 14 zile. Ei vor rămâne în camerele lor de hotel, astfel că nu vor avea voie să se antreneze în acest timp.

Potrivit presei canadiene, în același zbor se aflau și tenismenele Angelique Kerber și Svetlana Kuznețova, ambele cu un palmares redutabil, pretendente la titlul Australian Open. Campioana de origine română ar trebui să revină la Melboune la finalul lui ianuarie, la un turneu de pregătire. Acesta a fost programat în avanpremiera Australian Open, precizează Le Journal de Montreal.

3 cazuri pozitive au fost depistate în Australia, în rândul jucătorilor, staff-urilor şi oficialilor care au călătorit la Antipozi. În urma acestor testări, 47 de jucători care au făcut deplasarea cu două zboruri charter, unul de la Abu Dhabi şi altul de la Los Angeles, vor intra în izolare timp de două săptămâni, informează Hotnews.

Marii jucători, printre care Halep, nemulțumiți de restricții

O serie de mari jucători, printre care Djokovic, Nadal, Dominic Thiem, Serena Williams, Naomi Osaka și Simona Halep, ar putea efectua carantina la Adelaide, și nu la Melbourne, ca restul competitorilor, specifică Le Journal de Montreal.

Potriviti Le Journal de Montreal, americana Madison Keys și britanicul Andy Murray, ambii depistați pozitiv COVID-19, sunt încă nesiguri în privința participării. Nu vor participa americanul John Isner și antrenorul lui Nadal, Carlos Moya. Turneul de Mare Șlem a fost amânat cu 3 săptămâni, calificările fiind mutate la Doha (masculin) și Dubai (feminin).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218