REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Lovitură grea: OTV rămâne fără licenţă în campanie. Dan Diaconescu: "Nu sunt membru PP-DD"

Lovitură grea: OTV rămâne fără licenţă în campanie. Dan Diaconescu: "Nu sunt membru PP-DD"

Replica API 28 martie 2012 | 00:00 184

CNA a votat înjumătăţirea perioadei de valabilitate a licenţei OTV. Această sancţiune îl lasă pe Dan Diaconescu cu postul fără licenţă chiar înainte de perioada electorală. Sancţiunea a fost dată pentru publicitate politică, informează Pagina de Media. Măsura a fost propusă de membrul CNA Valentin Alexandru Jucan, la şedinţa de astăzi. În mod normal, licenţa OTV expira la 1 aprilie 2013. Cum perioada se înjumătăţeşte, licenţa OTV va expira cu puţin timp înainte de alegerile parlamentare din noiembrie. Directorul OTV, Dan Diaconescu, a ales să se prezintă la şedinţa de astăzi a CNA, deşi nu era obligat să o facă. Jurnalistul şi politicianul i-a acuzat pe membrii CNA că intervin într-o luptă pe care o dă cu Traian Băsescu şi i-a ameninţat că, odată ce PP-DD va fi la putere, CNA va fi pus la pământ. La începutul şedinţei, Dan Diaconescu a spus: "E o gravă eroare, că nu sunt membru PPDD. N-am nicio funcţie în PPDD, în studioul nostru nu a fost niciun membru PPDD. Conform raportului, au fost reprezentanţi ai altor partide. [...] N-am nicio legătură în acte, dau doar parţial numele acestui partid".

Dan Diaconescu, către un membru CNA: "Mi-am făcut pomană cu dumneavoastră, eu v-am angajat"

Dan Diaconescu a atacat-o direct pe Narcisa Iorga, membru CNA. "Mi-am făcut pomană cu dvs, eu v-am angajat la Jurnalul Naţional, că altfel nu va angaja nimeni. am lucrat 14 ore pe zi, dvs v-aţi îmbogăţit de pe urma angajaţilor de la Jurnalul Naţional. Chiar am angajat-o (pe Narcisa Iorga n.r.), am dus-o la restaurant pe banii mei". Apoi, Dan Diaconescu a anunţat-o pe Iorga că o va angaja în staff-ul său, după ce va câştiga alegerile. Singurul membru CNA care s-a opus sancţiunii a fost Mihai Mălaimare. "Reţinerea mea, nu neapărat opoziţia, modul în care am acţionat în ultimii patru ani nu mă face să fiu foarte ferm, nu pentru că unii au fost mai fermi faţa de unele posturi, ci pentru că instituţia nu are capacitatea să monitorizeze foarte bine televiziunile", a motivat acesta.

Sursa:Realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218