REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Lovitură grea pentru ministrul Petre Daea: este contrazis OFICIAL de raportul SUA

Lovitură grea pentru ministrul Petre Daea: este contrazis OFICIAL de raportul SUA

Replica API 13 august 2019 | 00:00 166

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, se laudă cu producții record de porumb, dar se pare că organismele internaționale nu cred raportările României.

Un raport al USDA (Departamentul pentru Agricultură al Statelor Unite) făcut public pe 20 februarie 2019 estimează că anul trecut producția de porumb a României a fost de 14 milioane de tone, în creștere cu aproximativ două milioane de tone față de 2017. O lună mai târziu, pe 29 martie 2019, Institutul Național de Statistică publică datele provizorii legate de producția vegetală la principalele culturi, în anul 2018. Producția estimată la porumb: 18 milioane de tone, în condițiile unor suprafețe egale cultivate, atât în 2017, cât și anul trecut – aproximativ 2,4 milioane de hectare, informează Agrointel.

Diferența dintre cele două raportări este de 4 milioane de tone, 25% din totalul producției, o neconcordanță uriașă. Aceasta este momentul în care Comisia Europeană a început să aibă semne de întrebare cu privire la corectitudinea datelor furnizate de Guvernul României și a cerut lămuriri.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A fost un an prost cu diferente de temperaturi care a imbolnavit planta si calduri mari. Sistemele de irigatii ale lui ceausescu sunt stricate duse la fer de iliescu psd
0
0
toti dati din gura si-l injurati pe Daea dar taceti malc despre suprafata arendata la straini cam 40% din total sursa Economica net,terenuri pe care se face agricultura intensiva deci .....!Ati auzit vreunul din marii latifundiari romani sa nege cifrele ? Hai ca deja sunteti jalnici doar rautacisme fara suport real Parca ati fi neamurile lui Catu partu PNL!
4
4
Securistu a invatat bine cum tre sa faca agricultura pe vremea lu nea nicu.stia cand era brigadier ca trebuie sa raporteze cifre umflate sa dea bine in poza...ai de pl noastra cu toti infectii astia o sa ne ducem la dracu sa ne ieie.nu mai scapam de mizerabili astia ciumati odata..... organizatia psd tomis nord este prezenta pe articol????
4
4
Minte astia americanii ,ei n a trait la noi sa stie ca si cormoranii fac baie in piscina dar ea trebuie sa aiba doar gresie de la Versace
4
2
toti incompetentii se cred zmei, nu trebuie sa-i contrazici, trebuie sa le faci direct plangere penala daca ti se incalca drepturile
4
3
Stai jos!!! Esti prost!!!
6
5
Umflate din pix!
4
3
CUM E STAPANUL ASA-I SI SLUGA. Mergeti la Directia Agricola Constanta sa vedeti acolo raportari fara acoperire, incompetenti angajati pe baza pilelor, abuzuri, smecherii, diplome data pe banda rulanta de catre directoarea adjinct si cei din reteaua ei. Va vine sa credeti sau nu ei sunt o retea mafiota. Dau pensionari contractuali capabili, afara nu le prelungesc contracte pentru a face loc altor pensionari care nu au nici o treaba cu agricultura. M-au dat si pe mine afara, dar nici prin cap nu le trece ce le pregatesc. Sonico si Iulico cereti bani oamenilor ca sa le prelungiti contractele
7
5
Oricum este in crestere.Pe de alta parte,productia interna se refera inclusiv la ce se produce pe teritoriul Roamniei de catre straini. Astaptam cu interes rezultatele muncii ministrului agriculturii din guvernul USR sau PDL sub sigla PNL.
6
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108