REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Lovitură grea pentru Nicuşor Constantinescu: Felix Stroe preia şefia PSD Constanţa

Lovitură grea pentru Nicuşor Constantinescu: Felix Stroe preia şefia PSD Constanţa

Replica API 29 iunie 2015 | 19:37 338

E oficial!

E oficial!

Felix Stroe

Informaţiile publicate de “Replica” de Constanţa se confirmă! Felix Stroe candidează la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene, a anunţat, prin intermediul unui comunicat sec, PSD Constanţa. La alegerile programate azi, se mai arată în comunicatul PSD, pentru funcţia de secretar executiv al organizaţiei judeţene s-a înscris Cristinel Dragomir, iar conform informaţiilor noastre, Cristi Darie ar urma să obţină încă un mandat de trezorier.

Referitor la candidatura lui Felix Stroe, Nicolae Moga - cel care a asigurat conducerea interimară a organizaţiei - a declarat: „Are şanse, e membru vechi, e susţinut de anumite organizaţii”. În plus, candidature lui Felix Stroe vine ca un fel de răspuns la atacurile lansate la adresa acestuia de fostul preşedinte executive al organizaţiei, Nicuşor Constantinescu.

Fostul lider de partid declara, într-o conferinţă de presă, că va candida, numai că, aşa cum a subliniat şi Nicolae Moga, nu are cum, fiind suspendat din calitatea de membru de partid. Revenind la Stroe, de menţionat că în CV-ul acestuia se menţionează că este directorul celei mai mari companii publice de apă din România şi preşedintele Asociaţiei Române a Apei.

La capitolul studii, sunt indicate Institutul de Marină Mircea cel Bătrân şi Academia Militară. De asemenea, Stroe este căsătorit, are doi copii şi doi nepoţi. Pe lângă cetăţenia română, este şi cetăţean al Republicii Moldova. În plus, el este cetăţean de onoare al oraşelor Constanţa şi Comrat (Republica Moldova).

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102