REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

LOVITURĂ: O întreagă structură teritorială a DNA, la audieri la Secţia pentru investigarea infractiunilor din justitie

LOVITURĂ: O întreagă structură teritorială a DNA, la audieri la Secţia pentru investigarea infractiunilor din justitie

Replica API 7 ianuarie 2019 | 00:00 137

Structura teritoriala DNA Oradea va fi prezenta la audieri la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie, din cadrul Parchetului General, miercuri, 9 ianuarie 2019, anunţă Chris Terheş, preşedintele Romanian Community Coalition, conform stiripesurse.ro.

"Amintesc faptul ca, in urma inregistrarii aparute recent public cu discutia dintre 5 procurori DNA Oradea la inceputului anului 2018, pe rolul Sectiei exista un dosar penal in rem pornit ca urmare a unei plangeri facute de Romanian Community Coalition, in calitate de persoana vatamata.

Infractiunile cercetate in acest dosar, cu privire la posibilele fapte comise de procurorii DNA Oradea, sunt:

- santaj,

- cercetare abuziva,

- abuz in serviciu,

- inducerea in eroare a organelor judiciare,

- grup infractional organizat,

toate in modalitatea instigarii, complicitatii si autoratului.

In perioada urmatoare vom aduce la cunostinta opiniei publice o serie de abuzuri facute de procurorii DNA Oradea, care vor da concretete intelegerii infractionale a acestora, asa cum rezulta din respectiva inregistrare.

Oricine are date si informatii cu privire la activitatea infractionala a procurorilor DNA Oradea pot sa ni le comunice pe adresa coalitiaromanilor@gmail.com, cu CC pe cterhes@gmail.com, sau sa-mi scrie pe privat. Confidentialitatea este garantata", scrie Chris Terhes pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vreau sa nu mai vad pe niciunul iesind liber de acolo. Abia atunci voi mai avea incredere in justitie. Pana atunci, zero incredere!
2
0
si pe cei de la Cta pe cand o audiere,si.au cam luat lumea-n cap-cel putin cei de la DIICOT se cred Dzeu pe pamant
0
1
NATIONALE DE FACUT DOSARE IMEDIAT.ACEASTA STRUCTURA FACE DOSARE DUPA BUNUL PLAC.BANI ARUNCATI PE FEREASTRA DE JUSTITIA DIN ROMANIA.ACESTE GASTI DE BORFASI ACTIONEAZA LA PONT PTR IMBOGATIREA LOR.JOS DNA OUT DNA !!!
2
2
legea raspunderii magistratilor cand apare?
10
0
DAR JUDECATOAREA CARE L-A ELIBERAT PE MAZARE SI I-A IERTAT PREJUDICIUL DE 120 DE MILIOANE DE EURO, DE CE NU I-AI FACUT SESIZARE? CA A FURAT MAZARE CU ALT INCULPAT EVREU ELAN SCHWARTZENBERG, HOTI EVREI DIN MUNCA ROMANILOR VRETI SA DISTRUGETI JUSTITIA ROMANEASCA!
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367