REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

LOVITURĂ pentru THR Marea Neagră! Consilierii n-au ţinut cont de scuze şi au aplicat o majorare a impozitului pe clădiri de 500%

LOVITURĂ pentru THR Marea Neagră! Consilierii n-au ţinut cont de scuze şi au aplicat o majorare a impozitului pe clădiri de 500%

Replica API 23 decembrie 2017 | 00:00 249

În cadrul ședinței Consiliului Local Mangalia, care a avut loc pe 20 decembrie a.c., au fost votate mai multe proiecte ce privesc taxele și impozitele aferente anului care urmează. De altfel, s-au stabilit cuantumul acestora prin proiectul de hotărâre care le-a vizat.

Totuși, un punct care a atras atenția a fost suprataxarea unor clădiri lăsate în paragină în stațiunile care aparțin de Mangalia. Și aici este vorba de mai multe unități de cazare care aparțin de SC THR Marea Neagră. Aspectul dezolant și mizeria lasă o imagine proastă turiștilor, iar de aceea s-a ajuns la soluția supraimpozitării cu 500% pentru clădirile lăsate în paragină.

La ședință a participat și directorul THR Marea Neagră, Narcisa Moșoiu, care a punctat că a desemnat o echipă formată din mai mulți muncitori care au ca misiune acoperirea fațadelor acelor hoteluri nerenovate cu plase, urmând ca în viitorul apropiat să fie reparate. Consilierii nu s-au lăsat înduplecați de scuzele conducerii THR și au trecut la vot, toate proiectele de majorare fiind trecute în unanimitate.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai nu trebuia sa le aratam alora muschii ca au dat o jos pe liny ? Cand sa isi faca cel de al doilea hotel prin firmele capusa cu care urma sa le renoveze s au prins aia de la centru si au dat o jos.
0
0
cati bani sau scos vara cu aceste hotele nici nu aveti habar fara nicio investitie.un calcul simplu 60zile de sezon a 100ron pe zi cu 300 camere????
1
0
trebuie NATIONALIZARTE.
1
1
poate ai vrut sa spui, "asa-i machidonul sau tiganul, pana nu-l arzi la buzunar".... ca doar nationalitatile conlocuitoare au luat cu japca hoteluri si alte cele de pe litoralul romanesc!!!
5
2
THR a vandut atatea active, de ce nu le-a renovat pe celelalte? Maine, poimaine auzi ca cere falimentul, ca se poarta, e la moda! Ce tarife de cazare vor fi in 2018 , ca din veniturile realizate sa poata acoperi toate cheltuielile generate, ca nu inteleg?! Consilierii astia gandesc cand vin cu masuri pentru unitatile din turism care au venituri 2 luni pe an????
5
0
Asa este in tara noastra,tot timpul mortul este de vina sau mai actual,vechea conducere...Mai este valabil si vechiul si totusi actualul proverb romanesc...Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca-s acrii. Sarbatori fericite oameni buni si poate in anul 2018 o sa reuseti sa deveniti mai buni!
2
2
Asta se intampla fiindca nu mai este directoare Stan Linica , sigur acum a votat pentru fiindca nu o mai intereseaza...logic.Hotii au furat zeci de ani si acum gata ...arde-i frate pe THR.....
8
1
Foarte bine le-a facut....!!! Si la Eforie sa se continue cu impozitarea de 500%.... parca a inceput sa se miste cate ceva...asa e romanul...pana nu-l arzi la buzunar, nu-i pasa de nimic...!!! Sa inteleaga toti, ai proprietati, ? Foarte bine...ai si drepturi, ai si obligatii...!!! Sa zica merci ca nu-i obliga se semene gazon....!!!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367