REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Lovitură sub centură! Războiul din ALDE devine tot mai dur: fratele deputatului Banias şi consilierul Tutungiu, daţi afară din partid!

Lovitură sub centură! Războiul din ALDE devine tot mai dur: fratele deputatului Banias şi consilierul Tutungiu, daţi afară din partid!

Replica API 25 martie 2017 | 00:15 478

Emil Banias

În timp ce Mircea Banias, preşedintele organizaţiei judeţene a ALDE Constanţa, anunţă că a convocat o şedinţă în care au fost invalidate deciziile de la municipiu (printre care şi înlocuirea lui George Fulina cu Daniel Learciu), „ceilalţi” contraatacă! „A avut loc tot azi (vineri, 24 martie a.c.) un Birou Politic Teritorial – cel statutar, cel recunoscut de conducerea centrală, în cadrul căruia s-a luat decizia, în unanimitate, privind convocarea Delegaţiei Permanente Teritoriale în data de 8 aprilie, care să valideze deciziile luate de Biroul Permanent Teritorial”, a declarat Daniel Learciu, cel care a devenit, după o şedinţă organizată în data de 12 martie, preşedinte interimar la organizaţia municipală. Este vorba despre şedinţa pe care liderul de la judeţ, Mircea Banias, o contestă.

Revenind la precizările lui Learciu, acesta a menţionat că în şedinţa de vineri s-a mai decis excluderea din partid a lui Emil Banias (consilier judeţean, fratele deputatului Mircea Banias), a lui Dorin Opreanu şi a lui Nicolae Tutungiu (consilier local la Medgidia), „pentru grave derapaje şi încălcări ale statutului partidului şi acţiuni denigratoare la adresa forurilor statutare, atât judeţean, cât şi central”, a mai spus Learciu. Excluderile urmează să fie validate în cadrul Delegaţiei Permanente convocate în data de 8 aprilie.

În plus, Biroul Politic Teritorial a hotărât să supună aprobării Delegaţiei Permanente şi retragerea sprijinului politic acordat lui Mircea Banias şi să propună forurilor centrale schimbarea acestuia din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene.

A.C.

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/scandal-in-alde-banias-nu-il-recunoaste-pe-learciu-drept-presedinte-la-municipiu-banias-contestat-la-judet-312476/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Familia banias cea certata cu sapunul o sa fie in curand istorie! Doamne ajuta sa scapam de pulifricii astia
3
0
o gasca de basisti vor cu orice chip sa ne distruga, Atentie nu dau nume dar utativa bine ce urmaresc, de unde vin si ce principii urmaresc .....
0
1
Bine ca l-ati promovat pe ciobanu de Babu, idiotilor
2
3
inteligent analfabetul din poza ... mai bine sa nu-l cunosti... mereu in umbra lui frate-sau... marele director...
1
0
Ce aveti ba cu gigolo de babe dorin opreanu. Are si el 2 zile director lasati-l macar 40 sa o punem de o pomana
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614