REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Luchi Georgescu, cea mai bogată femeie din România, a mai pus mâna pe un teren, în Venus

Luchi Georgescu, cea mai bogată femeie din România, a mai pus mâna pe un teren, în Venus

Ana Maria LIPAN 6 februarie 2023 | 00:00 8945

Firma Venus Holiday 2000 SA, controlată de Luchi Georgescu, și-a mai adăugat în palmaresul de imobile încă unul. Este vorba despre un teren situat în intravilanul localității Venus, cu o suprafață de 612 mp. Acesta a fost câștigat în urma unui proces îndelungat, mai complex, dosarul fiind înregistrat în luna martie a anului 2022, pe rolul Tribunalului Constanța, și având ca obiect revendicarea imobiliară.

Luchi Georgescu, cea mai bogata femeie din Romania, a mai pus mana pe un teren, in Venus

Venus Holiday 2000 SA, controlată de Luchi Georgescu, cea mai bogată femeie din România, care are ca sediu hotelului Favorit, s-a mai îmbogățit cu un teren în intravilanul localității Venus, în zona hotelul menționat anterior, cu suprafața de 612 mp. Imobilul a fost revendicat în instanță, după un proces îndelungat.

Pârâții, Ciocoiu Rodica Floarea și Ciocoiu Fănică, au contestat hotărârea La Curtea de Apel, aceasta rămânând, pe 3 februarie definitivă, tot în favoarea lui Georgescu și a societății sale, Venus Holiday 2000 SA.
Firma a argumentat în instanță faptul că deține două certificate de atestare a dreptului de proprietate asupra terenul înscris în cartea funciară nr. 111608 a UAT Mangalia, reușind să îl revendice.

Cine este Luchi Georgescu

Luchi Georgescu, cea mai bogata femeie din Romania, a mai pus mana pe un teren, in VenusLuchi Georgescu

Luchi Georgescu este o bine-cunoscută afaceristă din România, a cărei avere se ridică la valoarea de aproximativ 70 de milioane de euro, potrivit celor de la Forbes. Fiica unei familii bogate, aceasta s-a bucurat de un real succes în antreprenoriat, dar nu și în dragoste. Viața ei personală a fost marcată de relația cu Gigi Nețoiu, fost investitor al clubului de fotbal Dinamo București. Despărțirea celor doi a fost una dureroasă, infidelitățile lui Nețoiu făcând-o pe femeie să se despartă de cel ce i-a fost partener nu mai puțin de 20 de ani.

Milionara Luchi Georgescu este proprietara unuia dintre cele mai mari producătoare de mezeluri din România, Meda Prod 98. Aceasta este și acționat major la Beciul Domnesc, fostul Vincon Vrancea.

Date despre Venus Holiday 2000 SA

Societatea Venus Holiday 2000 SA a fost înființată în anul 2000 și are sediul în stațiunea Venus, la sediul hotelului Favorit. Asociate în cadrul firmei sunt Fenara Holdings LTD (89%) și Meda Prod 98 SA (11%), beneficiarul real fiind Georgescu Luchi. În anul fiscal 2021 firma a înregistrat o cifră de afaceri de 10.703.588 lei, profit ce se ridică la suma de 1.521.338 lei și datorii în valoare de 752.327 lei.

Meda Prod ’98 SA a fost înființată în 1998, în București, având fabrica situată în Capitală și depozite deschise în București, Craiova, Arad, Turda și Bacău. Principalele produse vândute sub brandul Meda sunt crenvurștii, cârnații, șunca, salamurile sau cele tradiționale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ciocoiu stefan este fane babanu din saturn ..fosta disco dunarea...ospatar ceausist , camatar ..etc
0
0
Comuna 23 August fosta Domnița Elena ,daca va reveni la numele initial la ce frumusete de loc este trebuie dosr un investitor ca Becali care sa creeze ceva frumos si va deveni al doilea Viscri .O pista de raliu ,o oaza de relaxare ,la ce aerisit este totul ,doar spirit si iniatiativă trebuie. Un pod peste lac ,niste gondole cu velieri ,o sală de tenis de camp ,un market , baza sporriva de antrenament la standarde superioare si totul va fi foarte frumos.Intai trebuie create locuri de muncă ,atractii pentru tiristi si apoi cazare.
5
1
Cicoi e Fane Babanu gata grasule s-a terminat cu puterea ta de ospatar ceausist
3
0
maimuta o sa defrisezesi o sa betoneze.ce nu stie fraiera este ca venus efalimemtara.maimjta,poti si tusa crapi a borfasul primar albesti cu porsceul in pom.Replica,nu mai stergea ca.mi bag....
5
3
Și de contrabana cu țigări, pana sa infinteze Meda Prod, nu spuneți nimic?!
9
2
E urata ca dracu
12
0
De unde a mai apărut și mooista asta
9
1
O fosta securista si excroaca care in anii de dupa revolutie a facut trafic si contrabanda la greu cu cafea, tigarii si altele impreuna cu Netoiu fost ofiter de securitate conform biografiei lui. Nu intreaba nimeni cum a cumparat statiunea Venus de la Agaton pe 2 lei si cum a vandut activele la bucata?
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367