REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Lucia Varga: Ponta nu va reuşi niciodată să iasă din zona nesimţirii politice

Lucia Varga: Ponta nu va reuşi niciodată să iasă din zona nesimţirii politice

Replica API 7 decembrie 2016 | 00:00 229

Lucia Varga

Victor Ponta, prin comportamentul pe care îl are, demonstrează ‎că este nevoie să schimbăm profund clasa politică. Trebuie să înlocuim injuriile, invectivele, batjocura și calomniile cu o dezbatere reală asupra problemelor noastre, susţine candidata PNL Constanţa la Parlamentul României, Lucia Varga.

„Nu vorbim despre faptul că România nu are autostrăzi, nu vorbim despre decimarea pădurilor, nu vorbim despre faptul că sistemele de educație, sănătate și asistență socială sunt în colaps. Dar avem parte de discurs suburban, “miștouri” de 2 lei sau bădărănii jignitoare la adresa femeilor, adversarilor sau oricui îndrăznește să propună un subiect serios de discuție.

Faptul că PSD îl menține pe liste pe acest domn, generos susținut de un Ghiță, este o dovadă clară a faptului că acest partid doar simulează reforma. Dacă aceste alegeri vor permite pesediștilor să preia guvernarea, vom asista la o altă epocă de tristă amintire, de tipul guvernării Năstase‎. Această otevizare a PSD va coborî dialogul politic la un nivel atât de jos încât va muri până și speranța ca românii să mai aibă încredere în clasa politică”, susţine Varga.

„Acest lucru este pe placul PSD, care este principalul beneficiar al dezgustului românilor față de politică. Partidul Național Liberal nu vrea să fie parte la acest joc perfid al lui Victor Ponta și al PSD. Noi dorim o Românie în care să nu ne fie rușine cu conducătorii noștri, o Românie în care să putem avea un dialog civilizat și, mai ales, o Românie în care bădărănia, batjocura, mitocănia, calomnia să nu mai fie regula, ci doar excepția. Sper ca Victor Ponta să se trezească în al doisprezecelea ceas și să ne arate, prin schimbare acestui comportament, măcar o brumă de respect pentru ce înseamnă “mama” și “soția” în viața lui!”, a mai transmis liberala Lucia Varga. (PNL, SC Replica Expres SRL, 1116004)

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367