REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

LUCIAN LAZIA A AJUNS LA FUNDUL SACULUI! SC ARGOS SA ȘI-A CERUT FALIMENTUL!

LUCIAN LAZIA A AJUNS LA FUNDUL SACULUI! SC ARGOS SA ȘI-A CERUT FALIMENTUL!

Replica API 22 octombrie 2018 | 23:49 510

SC Argos SA și-a cerut falimentul! Nu mai este o noutate faptul că celebra societate, ce are ca domeniu de activitate construcţiile hidrotehnice, a fost ”vânată” de mult timp, de colaboratori care au cerut falimentul în instanță.

Nici unul dintre creditori n-a reușit, dar, iată că, Lucian Lazia le-a făcut o bucurie: a cerut intrarea în insolvență a societății. Acțiunea a fost depusă vineri, 19 octombrie, pe rolul Tribunalului Constanța. Falimentul s-a cerut în baza art.66 din Legea nr.85/2014.. Astfel, după ce instanța va accepta cererea SC Argos SA, se va desemna un administrator judiciar care ar urma să supravegheze activitatea firmei, dar fără a se ridica dreptul de administrate al patronului. Supravegherea exercitată de administratorul judiciar, în condițiile în care nu s-a ridicat dreptul de administrare al debitorului, constă în analiza permanentă a activității acestuia și avizarea prealabilă atât a măsurilor care implică patrimonial debitorul, cât și a celor menite să conducă la restructurarea/reorganizarea acesteia; avizarea se efectuează având la bază o raportare întocmită de către administratorul special, care menționează și faptul că au fost verificate și că sunt îndeplinite condițiile privind realitatea și oportunitatea operațiunilor juridice supuse avizării. Supravegherea operațiunilor de gestionare a patrimoniului debitorului se face prin avizul prealabil acordat cel puțin cu privire la următoarele operațiuni: plățile, atât prin contul bancar, cât și prin casierie; aceasta se poate realiza fie prin avizarea fiecărei plăți, fie prin instrucțiuni generale cu privire la efectuarea plăților; încheierea contractelor în perioada de observație și în perioada de reorganizare; operațiunile juridice în litigiile în care este implicat debitorul, avizarea măsurilor propuse privind recuperarea creanțelor; operațiunile care implică diminuarea patrimoniului, precum casări, reevaluări etc.; tranzacțiile propuse de către debitor;situațiile financiare și raportul de activitate atașat acestora; măsurile de restructurare sau modificările contractului colectiv de muncă; mandatele pentru adunările și comitetele creditorilor ale societăților aflate în insolvență la care societatea debitoare deține calitatea de creditor, precum și în adunările generale ale acționarilor la societățile la care debitorul deține participații; înstrăinarea de active imobilizate din patrimoniul societății la care debitorul deține participații sau grevarea de sarcini ale acestora, este necesară, pe lângă avizul administratorului judiciar.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SUNA F TRIST PIERDEREA DE BANI SI DUREROS E PIRDEREA DE RESPECT ✊
0
0
Au murit oameni in firma ta si nu le ai dat nimic jigodie, te blesteama mortii!!!
5
0
Mai are de dat salarii la Argos industrial
5
0
Baiatul tau cel drag...Dorin Mihai printul mostenitor...te a facut ca la ...nufarul.A pierdut totul la babaroase.Averea facuta prin mangle nu tine de cald.Acum o sa ti vanda Anaf ul si vila si ajungi de unde ai plecat in anii 1990 cand ai preluat o firma cum nu era alta mai prospera in jud.Constanta.Blestemul amaratilor de salariati care asteptau salariile cu anii,nu aveau ce pune pe masa copiilor.Intai ti ti a murit sotia.Exista Dumnezeu ptr toti Lucian Lazia !!!.
21
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369