REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Lucian Lungoci de la OPC a ajuns şef la Regia de Drumuri

Lucian Lungoci de la OPC a ajuns şef la Regia de Drumuri

Replica API 18 august 2016 | 00:18 1514

Claudiu Palaz: „Am înaintat 4 plângeri penale împotriva celor care au dus la falimentarea RAJDP”

Claudiu Palaz: „Am înaintat 4 plângeri penale împotriva celor care au dus la falimentarea RAJDP”

Şedinţa Consiliului Judeţean Constanţa, programată pentru miercuri, 17 august a.c., a adus schimbări semnificative la nivelul administraţiei. Cel mai fiebinte punct de pe ordinea de zi a fost ultimul (64): „Prezentarea Raportului de activitate a domnului Stan Virgil - administrator special la RAJDP Constanţa”. Pe lângă acest proiect, pe ordinea de zi a fost introdus şi un punct suplimentar ce viza schimbarea din funcţie a lui Virgil Stan.

Pentru acest post a fost propus fostul inspector de la Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa, consilierul judeţean PSD Lucian Lungoci. Propunerea ca Lungoci să preia funcţia de administrator special al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) a fost aprobată de consilierii judeţeni.

„Nu îmi este teamă de preluarea acestei funcţii. Este o provocare pentru mine şi pentru Consiliul Judeţean. Trebuie să evităm falimentarea acestei regi. După ce vom avea hârtiile cu toate datoriile se va face un plan de reorganizare de maximum 36 de luni, în care să se plătească aceste datorii. Ne dorim ca toţi creditorii să recupereze mai mult decât dacă ar fi vorba de falimentul regiei”, a afirmat Lucian Lungoci.

Vicepreşedintele CJC, Claudiu Palaz aţinut să sublinieze faptul că nu se va opta pentru privatizarea Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri, ci se va lucra pentru salvarea acesteia. „S-au făcut verificări la Regie. Ştim că s-a vrut falimentarea ei, însă noi credem în reabilitarea ei. Am înaintat 4 plângeri penale împotriva celor care au dus la falimentarea Regiei şi care au furat”, a spus Claudiu Palaz. Menţionăm că regia are datorii care se ridică la aproape 8 milioane de euro. În ceea ce priveşte raportul de activitate al fostului director, Virgil Stan, acesta rămâne un mister, deoarece acesta nu a participat la şedinţa de Consiliu Judeţean pentru a-şi prezenta raportul.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lucica te astept la mine la firma sa-mi verifici flocii mancatias
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102