REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Lucrări de 3,8 milioane de euro. Cine a câştigat contractul pentru dezvoltarea staţiunii Neptun- Olimp

Lucrări de 3,8 milioane de euro. Cine a câştigat contractul pentru dezvoltarea staţiunii Neptun- Olimp

Replica API 11 septembrie 2019 | 00:00 986

Investiţie în derulare

Investiţie în derulare

Primăria Mangalia a încheiat la sfârşitul lunii august contractul pentru lucrări de dezvoltare a staţiunii Neptun- Olimp, proiect care presupune investiţii de circa 3,8 milioane de euro. Înţelegerea a fost semnată cu aceeaşi firmă care va realiza şi lucrările pentru dezvoltarea staţiunii Saturn, atribuite în iulie, un proiect în valoare de 3,1 milioane de euro.

Primăria Mangalia a atribuit pe 29 august 2019 contractul pentru „Proiectare şi execuţie în cadrul proiectului „Dezvoltare turistică în staţiunea Neptun-Olimp””, în urma unei proceduri simplificate de achiziţie iniţiată pe 18 aprilie 2019. Valoarea totală a contractului este de 17.888.089,42 lei, fără TVA. Potrivit caietului de sarcini, „Obiectivul general al proiectului este sprijinirea unei creșteri favorabile ocupării forței de muncă, prin dezvoltarea potențialului endogen ca parte a unei strategii teritoriale pentru anumite zone, care să includă reconversia regiunilor industriale aflate în declin, precum și sporirea accesibilității și dezvoltarea resurselor naturale și culturale specifice (Investiţii în infrastructura de turism).

Obiective specifice:

- Creşterea numărului mediu de salariaţi în staţiunile turistice

- Reabilitarea infrastructurii locale în vederea creşterii atractivităţii pentru turiştii români şi străini. Investiţiile abordate în cadrul prezentului proiect vizează reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere şi pietonale, inclusiv a sistemului de iluminat public stradal şi pietonal într-o staţiune turistică balneo-climaterică, renumită la nivel naţional, parte integrantă dintr-un areal de staţiuni turistice şi balneoclimaterice de o importanţă strategică incontestabilă aflate pe raza administrativ-teritorială a Municipiului Mangalia: Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun-Olimp, Mangalia”.

Asociere din cinci firme

Câştigătoare a fost desemnată asocierea condusă de Europlus Construct SRL (reprezentată de Maria Vlădan), din care mai face parte şi Ascenta IT Service SRL (reprezentant Eduard Florin Bartales), Proms Concept Group SRL (reprezentant Ioan Bogdan Tenea), Tehno Consulting Solution SRL (reprezentant Benian Gheorghe Bala) şi Bomaco SRL (reprezentant Ovidiu Dan Boicu). Europlus Construct SRL are sediul în Ștefăneștii de Jos din județul Ilfov și a raportat pentru anul 2018 o cifră de afaceri de 1.253.087 lei și un profit net de 29.520 de lei. Firma a primit în iulie 2019 şi contractul în valoare de 14.914.337,52 lei pentru dezvoltarea turistică a staţiunii Saturn.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dupa ce.au distrus saturnul,care arata ca un parc betonat,acuma vor sa rada ce.a mai ramas nedistrus din neptun olimp de mocea si securisti.Sper sa nu vina nimeni,asa cum nu vin la blocurile din olimp care stau goale de ani buni!
0
0
E PNL asta de la Mangalia. Dar la hotii intrece pe mama PSD ului.
2
0
ce dracu dezvoltati ? ce a facut ceausescu? firme de apartament si de aiurea doar ca sa sifonati bani pt pesedeul vostru jegos
7
1
Lucrare mare cu firma cu un profit de29000 ? Cu ce face acele lucrari ? Cu bani negri !
9
0
In 2 ani un nou dosar la DNA pt fapte de coruptie, firme de 3 lei sa dezvolte statiunile olimp neptun?? Trebuie sa te numesti statiune ca sa fi dezvoltata.... In orice caz, pt toti astia care deja va faceti calcule cum sa cheltuiti milioanele respective, mai bine incepeti sa calculati cam ce perioada de puscarie o sa executati.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614