REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Lucrări de reabilitare a infrastructurii pietonale în cartierele Constanței

Lucrări de reabilitare a infrastructurii pietonale în cartierele Constanței

Replica API 2 decembrie 2020 | 15:06 1490

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă programul de modernizare a infrastructurii pietonale din zonele rezidențiale.

Pe strada Avram Iancu, între bulevardul I.C. Brătianu și strada Atelierelor, se decopertează asfaltul deteriorat și se consolidează infrastructura trotuarelor prin montare de borduri noi. După finalizarea etapei de reamenajare a suprafeței pietonale, se vor executa lucrări de asfaltare.

Intervenții asupra trotuarelor au loc și pe strada Dumitru Marinescu, tronsonul delimitat de străzile Ion Roată și Dreptății. Se decapează trotuarele pentru a fi recondiționate cu asfalt.

Pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei, infrastructura pietonală este în plin proces de modernizare. Aleile de acces sunt reamenajate prin montare de dale.

Simultan cu îmbunătățirea condițiilor de acces pietonal din cartierele orașului, pe strada Dionisie cel Mic se reconfigurează zona delimitată de blocurile 50 și 52. Lucrările edilitare vizează construcția aleilor pietonale în spațiul care împrejmuiește locul de joacă și amplasarea de pavele moderne. De asemenea, suprafața destinată parcării autovehiculelor va fi extinsă, fiind suplimentat numărul de locuri de parcare.

,,Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor.”, transmit reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cetagiontean
0
0
Trebuie mentionat ca lucrarile respective fac parte din proiectele si finantarile fostei administratii , Fagadau !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102