REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Lucrări în Constanța: se amenajează parcări și se asfaltează străzi!

Lucrări în Constanța: se amenajează parcări și se asfaltează străzi!

Replica API 23 iulie 2019 | 00:33 488

În săptămâna 22 – 28 iulie a.c., Primăria Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă reabilitarea trotuarelor pe strada Baba Novac, tronsonul cuprins între strada Frunzelor și strada Biruinței, pe strada Poporului, între strada Petru Vulcan și strada Mihai Viteazu și pe strada Patriei.

În ceea ce privește carosabilul, se va asfalta strada Baba Novac, între strada Andrei Mureșanu și strada Soveja și o alee de acces din strada Semănătorului. De asemenea, se acționează pe strada Prelungirea Recoltei, pe strada Alexandru Bogza și în curtea Școlii Gimnaziale Nr. 24 „Ion Jalea” din Constanța.

Conform graficului de lucru, continuă amenajarea de noi locuri de parcare în cartierele: KM 5- pe strada Pandurului nr. 9; Faleză Nord- pe strada Unirii, în dreptul bl. U6 și pe strada Cașin, zona bl. G5C; Inel II- pe străzile Plantelor și Cutezătorilor.

Tot în această săptămână, se vor realiza marcaje rutiere în stațiile de autobuz și de taxi și se vor dezafecta cablurilor neetichetate pe bulevardul I.C. Brătianu.

Pentru protecția pietonilor, continuă amplasarea stâlpișorilor pe strada Poporului, între bulevardul Tomis și strada Secerișului și pe strada Baba Novac, între strada I.L. Caragiale și strada Soveja.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se vede foarte bine in poze cum se fac lucrari de proasta calitate. Acolo nu este piatra cilindrata, este praf de asfalt. Cum sa reziste trotuarul? Dupa 2 luni se lasa sau creste iarba. Vrem sa lucreze alta firma si sa prezinte garantie.
0
0
Numai vara stiti sa faceti lucrari?si doar pe zi ca pe noapte tre' sa i platiti mai mult si nu incurca traficul auto si n ati facut nimic daca nu ati creeat si un pic de haos.Ce muncitor iti lucreaza noaptea?Noaptea e Neversea si Electric Anton si muncitorii sunt la manele,mai ales astia de la drumuri si poduri.Sau firmele voastre nu lucreaza noaptea?Ca doar e vreo firma de a voastra doar nu una care a castigat legal licitiatia ca asta e reteta voastra de 30 de ani
2
1
cum ati stabilit statii taxi pe Ion Voda , pe bd Mamaia - zona pescarie , in Mamaia in zona mega-image sau in zona Melody , unde nu au stationat si nu o vor face taxi-urile , sau la ''Corsarul'' vis a vis de Lido ?Taxi-ul trebuie sa te ajute ....la cat platesti ....mai vreti sa merg 1 km pana la statie ???? de aceea stationeaza pe colturi , pt ca voi ati stabilit statii fara judecata , nici macar un macelar nu le-ar fi pus asa .....la spital ati ascuns-o dupa cladirea parcarii , cand se putea urca pe la recoltari si
2
1
care parcari? doar placute puse pe stradute ca stii unde sa suni ca parchezi si primaria sa incaseze oarece fonduri. si sensuri giratorii ....
2
1
Esti prost de dai in gropi!
1
2
ce parari ma nesimtitilor , ca la zona brick? unde ati vandut ael teren sa faci magazine? hotilor !!! las ca vine votul in curand !!!
3
0
Asfaltarea si amenajarea trotuarelor nu sunt meritul lui Fagadau. Sunt programe europene, cu fonduri europene si este exact treaba primariei sa o faca. Era meritul lui daca in loc de zeci de contructii haotice intre blocuri si case, facea parcuri sau orice ar putea creste calitatea vietii in orasul asta imputit. Dar nu face. O mizerie de administratie.
13
0
Cam tarziu a inceput civilizarea acestui oras. Oricum sunt binevenite aceste masuri. Constanta trebuie eliberata de nesimtire.
10
3
George, hai ca ti-ai facut treaba de postac, si astazi! Bun job ai fratioare! Vezi ca onanismul si statul pe calculator o sa-ti dauneze vederii!
7
9
Pierdeti alegerile si asta v-o spune un membru de partid!
13
4
Hai lasa spoiala asta inainte de alegeri dle Fagabou ca tot 5% o sa iei la alegeri. Nu mai pune nimeni botul la vrajeala asta de doi lei ... esti praf ...nu poti sa administrezi nici o scara de bloc
19
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218