REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Lucrările de reabilitare a tramei stradale din municipiul Constanța continuă și în această săptămână!

Lucrările de reabilitare a tramei stradale din municipiul Constanța continuă și în această săptămână!

Replica API 20 august 2019 | 01:18 471

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, intervine zilele acestea la trotuarele situate pe străzile I.G. Duca, Tudor Vladimirescu, Ion Bănescu și Mihai Viteazul, la cele din parcarea de pe strada Cutezători, bl IV 10, dar și pe aleea din curtea Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”.

De asemenea, în această săptămână se acționează asupra carosabilului pe străzile Industrială, Poporului, Soveja, Barbu Șt. Delavrancea, precum și la accesul în parcarea din cartierul Henri Coandă. Se amenajează noi locuri de parcare pe strada Dezrobirii, bl. ID2 și pe strada Plantelor, bl IS4. Conform graficului de lucru, se vor realiza marcaje rutiere pe străzile Baba Novac, I.L. Caragiale, în zona intersecției străzii I.G. Duca cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu și se vor dezafecta cablurile neetichetate pe bulevardul I.C. Brătianu.

”Facem un apel la conducătorii auto sa nu își parcheze autoturismele în zonele în care se efectuează lucrări pentru a nu îngreuna accesul utilajelor. Recomandăm, de asemenea, șoferilor să manifeste atenție sporită și să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă cerem scuze pentru disconfortul creat”, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intreb primaria de ce nu s-a continuat cu amenajarea trotuarelor si cu asfaltarea pe str. Baba Novac intre Institutul de Marina si Kamsas?Se mai face anul acesta sau in 2024 la urmatoarele alegeri?
3
0
Fagabou incurca trafic face strazi cu interzis fara rost la city stai. K prostu la semafir noaptea cand nu exista pietoni
2
2
De unde moda asta sa va faca primaria locuri de parcare ? Peste tot in lumea asta parcarile sunt construite de societati private si taxate la ora sau zi .
2
5
Dupa ce se fac locurile de parcare, ma astept ca primaria sa dea amenzi soferilor care nu-si parcheaza masinile corespunzator si ocupa abuziv trotuarele punand in pericol securitatea pietonilor.
4
2
ALO, d-le PRIMAR CAND? CAND?TROTUARE SI PE STR MIHAI EMINESCU SPRE STR EROILOR ???VENITI SA VEDETI DACA DVS PUTETI SA LOCUITI AICI FARA TROTUARE, MIZERIE,COPACI CARE DAU SA CADA PE STRADA SI MARACINI PANA LA PLAJA JOS?JUMATATE DIN STRADA SPRE REST ZORILE ARATA F FRUMOS DE :LOCUIESC BOGATASII SI CU SENS UNIC.....CHIAR NU VRETI ? ATUNCI NU MAI CANDIDATI DOMNULE
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102