REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Lucrările la Podul Agigea, ÎNTÂRZIATE!

Lucrările la Podul Agigea, ÎNTÂRZIATE!

Replica API 26 aprilie 2017 | 14:52 307

Traficul rutier pe Podul Agigea se va desfășura în continuare pe două benzi până în data de 5 mai 2017, deoarece lucrările de montare a hidroizolației pe acest pod sunt întârziate din cauza precipitațiilor înregistrate săptămâna trecută, a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România (CNAIR).

Conform CNAIR, antreprenorul a solicitat prelungirea restricțiilor de trafic în vederea finalizării lucrărilor de montare hidroizolație și așternere covor asfaltic pentru perioada 28 aprilie — 5 mai, în condițiile în care lucrările trebuiau să se finalizeze pe 27 aprilie.

Compania recomandă ca rută alternativă Podul nou peste Canalul Dunăre - Marea Neagră (Podul Apolodor), care se află la o distanță suplimentară de doar 2,8 kilometri.

Ruta alternativă are următorul traseu: Nod rutier A4 (intersecție cu DN 39, Agigea) - A4 (intrare port Constanța Sud) -podul nou peste Canalul Dunăre -Marea Neagră - bretea acces la DN 39A-DN 39A-DN 39 (Eforie Nord -Agigea).

În conformitate cu Proiectul Tehnic aprobat și tehnologia de execuție, începând cu data de 1 martie 2017, antreprenorul a reluat lucrările inițiale de reabilitare a Podului de la Agigea, acesta fiind închis traficului pe jumătate de cale (sens Mangalia - Constanța) pentru execuția următoarelor lucrări: frezare asfalt, turnare beton de egalizare, montare parapet direcțional, înlocuire hidroizolație, turnare și compactare asfalt, în perioada 1 -27 aprilie 2017.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rusine!!!Azi la ora 8 nici tipenie de muncitori pe podul groazei.Un singur paznic obosit...si atat.Nu ne mai facem bine.Minciuna e la mare pret!
1
0
ati mutat termenul deliberat ,stiati ca vine 1 mai si va fi trafic intens,,,dar voi vreti sa fiti niste ordinari adevarati !
2
0
hotilorrrrrrr
2
0
Ba nesimtitilor vreti bani degeaba.
4
0
Noroc cu ploile,au gasit o scuza buna!S-a respectat vreun termen la reparatiile podului asta?Bilfinger ce mai face?
3
0
Autoprima lui Balagiu e executantul , a luat prea multe lucrari si nu mai face fata.
2
0
nu-s intarziate sunt in graficul antreprenorului,dupa ce si-a achitat datoriile la banci,copii si-au terminat studiile la cambridge,a terminat si a doua vila,mai aveti putintica rabdare,luna viitoare are de cununat pe fata cea mica a lui frasu,ce este asa o graba
3
0
Astazi 26.04.2017 ora 09:00, frumos afara soare un singur paznic pe tot podul. Cine a luat 10% din contract ?
2
0
Dar cand vreodata astia de la drumuri au respectat termenele? Unde esti tu, Ceausescu, doamne ...unde sunt muncitorii care au lucrat la acest pod.Probabil au iesit la pensie cu niste sume de mizerie.Rusine,natiune!!
4
0
Asta se intimpla cind nu raspunde nimeni...si cind lumea sta si suporta mizeriile acestor jeguri , incepind cu ministerul in jos...as vrea sa vad organigrama CNDAIR si salariile , cu tot cu sporuri...
5
0
o pasarica care sta pe pervazu cui trebuie ciripeste ca nici acest termen nu va fi respectat, va urma altul si apoi altul si inca unul ptr a se repeta povestea de asta vara, tovarasii stiu care e povestea adevarata dar nu prea frumoasa din spatele acestei afaceri, sudul litoralului si bulgaria trebuie izolate ca asa a venit ordin de sus
3
0
Bai jegurilor, ati stat degeaba o luna, a plouat o saptamana si voi prelungiti cu inca o luna termenul de finalizare. bai jeguri umane care sunteti, voi vreti sa va apucati de pod din septembrie 2017? chiar nu va ia nimeni la puricat pt furaciunile de la acest pod?
5
0
vin eu sa va reabilitez podul!am portofoliu bogat!stiu sa fac si complexe rezidentiale!ieftin!
5
0
E lasati nici nu ne asteptam la altceva , mai are putin si face zece ani de cand tot se lucreaza la el , astia cred ca sint platiti la timp nu la lucrare de aia se lungesc .
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102