REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ludovic Orban: 6 decembrie e un moment de referință

Ludovic Orban: 6 decembrie e un moment de referință

Replica API 21 noiembrie 2020 | 23:25 1687

PNL și-a lansat în această seară programul de guvernare pentru perioada 2021 – 2024. Președintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit despre planul de dezvoltare naţională al PNL, document la care au contribuit peste 470 de specialiști. De asemenea, Orban a declarat că 6 decembrie, ziua alegerilor parlamentare, reprezintă un moment decisiv pentru viitorul României, precizează Digi24.

„Pe 6 decembrie suntem puși în fața unei alegeri decisive: mergem mai departe și punem în practică programul de dezvoltare a României sau nu. Asta e dilema, atât de simplă, dar importantă. 6 decembrie e un moment de referință în istoria României. Lăsăm în urmă ce ne dezbină, stângăciile și nerealizările noastre, practicile, unele dintre ele neperformante, și ne unim forțele pentru România. Nimeni nu va fi lăsat în urmă în România pe care o vom construi, dar nimeni nu trebuie să lipsească de la acest efort național. 6 decembrie un apel național pentru o cauză națională. Nu e vorba de partizanate politice, ci de viitorul României", a declarat Ludovic Orban, la evenimentul lansării programului de guvernare al PNL, conform Digi24.

Premierul a mai spus că, datorită acestui plan de dezvoltare naţională pe care îl propune PNL, autorităţile europene au început să aibă încredere în România şi pun la dispoziţia ţării noastre peste 80 miliarde de euro.

„Dragi români, acest program de guvernare cu care ne prezentăm în faţa dumneavoastră e rodul muncii unor specialişti. 472 de specialişti, membri ai PNL sau simpatizanţi care au depus efortul pentru a construi acest plan de dezvoltare naţională. Acest plan e bine fundamentat, relevă cele mai buni practici internaţionale, evident adaptat la nevoile româneşti. Acesta e planul pentru dezvoltarea noastră naţională. Tocmai acest plan a determinat autorităţile europene să aibă încredere în noi şi să pună la dispoziţia României peste 80 miliarde euro. Eu număr 84 miliarde de euro pentru că număr şi banii din programul SURE", a completat Orban.

Şeful Executivului a mai declarat că România are capacitatea de a fi în top şi ştie că ţara noastră poate ajunge mai sus, lucru pe care l-a exprimat încă de la alegerile europarlamentare.

„De-a lungul anilor e adevărat că de multe ori nu ne-am atins potenţialul de dezvoltare, nu ne-am descurcat întotdeauna foarte bine şi nu am putut fructifica oportunităţile. Am fi putut reuşi într-un regim de incompetenţă notorie dezvolta un plan de dezvoltare pe termen lung? Cu siguranţă nu. Locul României este în top pentru că avem resursele, capacitatea de a fi în top. Putem mai sus, ştiu că putem şi asta e viziunea pe care mi-a exprimat-o încă de la alegerile pentru Parlamentul European. Acest program de dezvoltare pentru România e reţeta, busola care ne va arăta direcţia spre dezvoltare. Nu există scurtături, variante mai bune, nu există alte căi. Acesta e motivul pentru care punerea în aplicare a acestui plan de dezvoltare e o cauză naţională. Partenerii noştri ne oferă sprijin în acest sens. Nu mă voi referi la PSD în acest discurs. Nu vreau ca toate aceste alegeri să fie ca celelalte din trecut. Îmi doresc ca aceste alegeri să fie despre România, nu despre partide. Vreau ca aceste alegeri să fie despre dezvoltare, nu despre acuzaţii între actorii politici. Vreau ca aceste alegeri să fie despre viitor, nu despre trecut", a mai precizat preşedintele PNL, conform Digi24.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa va voteze zeama de clopot si crematoriile , nu meritati in pamant ca-l infectati ciuma galbena
2
1
muistul de serviciu isi face aparitia si suge pula celor care posteaza. Bravo roman vezi sa nu te ineci
2
1
ziua in care veti lua toti muia finala !!! Cu cacat !!! Prezentand scuze cacatului !!!
3
3
e momentul ala in care nu o sa va mai vedem
3
2
6 dec e un moment de referinta - atunci o sa fiu beat crita
3
2
Esti un spalator bun pentru partidul betivului orban.
9
2
nu inteleg cu cat sunteti platiti pentru aceste comentarii, dar stati linistiti PSD in veci nu va mai guverna
5
8
Da, va fi un moment de referinta! Nu vom mai vedea mutra ta de betivan!
9
3
Ordinatilor ne ati distrus de tot sa le cada mainile alora care o va mai voteze.
10
3
Va mai voteaz dracu.
11
3
Jos guvernul
13
3
Intr afevar este un moment deosebit! Dupa 12 ani merg la vot sa votez impotriva celor care m au bagat in carantina.
12
3
pnl... o sa votes PSD
15
3
nu mai votez nicioadata. chiar va bateti joc de noi.
14
3
Da, continuati programul de demitere al profesionistilor, cum ati facut la Arsvom si numiti in continuare platitorii la partid dar fara stofa de manageri..
14
3
muieeeee pnl
17
2
Asteptati-ne ca venim !!!
14
3
Am vazut ce specialisti aveti, mergem numai pe minus
18
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108