REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
15.7° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Ludovic Orban a IZBUCNIT la adresa PSD, în ziua votului: Hoţul strigă hoţii

Ludovic Orban a IZBUCNIT la adresa PSD, în ziua votului: Hoţul strigă hoţii

Replica API 27 septembrie 2020 | 12:47 807

Preşedintele PNL; premierul Ludovc Orban, a afirmat că a văzut, ”cu tristeţe şi chiar revoltă” cum Primăria Capitalei continuă difuzarea de reclame în favoarea Gabrielei Firea, chiar în ziua alegerilor. ”Fac apel către media să nu difuzeze aceste clipuri pentru că au caracter electoral”, a transmis Orban. Întrebat despre acuzaţiile PSD referitoare la continuarea campaniei de către PNL în online:, Orban a afirmat: ”Hoţul strigă hoţii”, conform News.ro.

”Am văzut cu tristeţe şi chiar revoltă cum, în ziua alegerilor, Primăria Capitalei difuzează reclame, in ciuda deciziei BEM. Este o decizie pe care trebuie să o ia CNA. Pe banii cetăţenilor se face campanie pentru primarul PSD în funcţie. Fac apel către media să nu difuzeze aceste clipuri pentru că au caracter electoral şi pot constitui o influenţare a votului”, a afirmat, duminică, Ludovic Orban.

Întrebat despre acuzaţiile PSD cu privire la faptul că în mediul online PNL contInuă campania electorală, Orban a afirmat: ”Pe contul de FB a unui om fiecare face ce vrea. Pe conturile candidaţilor, niciunul nu mai face apel pentru un candidat sau altul. (...) Hoţul strigă hoţii. PSD a încălcat sistematic toată legislaţia electorală”.

Biroul Electoral Municipal (BEM) Bucureşti consideră că spotul tv privind campania de consolidare a clădirilor istorice ale Capitalei este „un material de propagandă electorală” care „a fost şi este asociat eu imaginea primarului in funcţie”, membrii BEM argumentând că în clipurile difuzate pe posturile de radio şi televiziune există „mai multe elemente care conduc la asocierea cu primarul în funcţie”, conform deciziei care a fost făcută publică sâmbătă.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat sâmbătă că partidul pe care îl conduce va depune plângeri penale la DNA, după ce primul ministru al României a participat la mitinguri electorale în Dâmboviţa şi Giurgiu, după ce campania electorală a luat sfţrşit. PSD a depus la Autoritatea Electorală Permanentă plângeri pentru folosirea, de către PNL a unor platforme online, de asemenea, în afara campaniei electorale, a mai anunţat Ciolacu, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
multa muie pesede si postacilor !!! Cu cacat mult !!!
2
6
2020 e momentul sa furati fiind la guvernare ca sa dezfiintati PSD cum e ordinul mondial referitor la social democratie. Nu va mai kkti pe voi cei asa zisi de dreapta. Tot corupti si nepotisti, neocomunisti cu totii.
7
1
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
7
3
Sa iti dau salamul
7
3
pai si tu strigi la fel curbanele.toti sunteti la fel.
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369