REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ludovic Orban a vorbit despre Liviu Dragnea și iubita sa, la mitingul PNL din Suceava: 'Nu îi înţeleg pe oamenii ăştia cum de nu le e ruşine'

Ludovic Orban a vorbit despre Liviu Dragnea și iubita sa, la mitingul PNL din Suceava: 'Nu îi înţeleg pe oamenii ăştia cum de nu le e ruşine'

Replica API 8 mai 2019 | 01:50 335

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marţi, la Suceava, unde liberalii au organizat un miting electoral, că românii au adevărata putere, ştampila de vot, ”glontele de argint cu care pot să răpună dracii roşii care-şi bat joc de România”.

Aşa cum astăzi am înfruntat frigul, ploaia, să fim la fel de determinaţi să înfruntăm un adversar pervers, un adversar care nu respectă nicio regulă, un adversar care calcă în fiecare zi demnitatea fiecărui român, să ne luptăm cu un adversar care este capabil de orice pentru a nu pierde puterea. Să le spunem românilor că adevărata putere este în mâna fiecăruia, că au glontele de argint cu care pot să răpună dracii roşii, care îşi bat joc de România, glontele de argint e ştampila de vot care să fie pusă pe săgeata Partidului Naţional Liberal.

Trebuie să-i convingem că nu suntem condamnaţi să fim conduşi cozi de topor, de hoţi, de agramaţi funcţionali, de oameni fără frica lui Dumnezeu, de oameni care-şi bat joc de limba română, de România şi de fiecare român, în fiecare zi, că România are dreptul să fie condusă de cei buni, de cei harnici, de cei cinstiţi, de cei care cunosc cu adevărat destinul şi viitorul acestei ţări, de oameni cu carte, cu scaun la cap, cu credinţă în Dumnezeu. (...) Destul au ţinut (n.r.-PSD) România pe loc, de 30 de ani. (...) E vremea ca România să fie condusă de români adevăraţi spre un destin măreţ”, a afirmat Orban.

El spune că social-democraţii susţin că sunt patrioţi, dar în 27 martie, când a fost aniversată Unirea Basarabiei cu Bucovina, Liviu Dragnea a fost cu Irina Tănase, concubina sa, în diferite insule.

“Nu îi înţeleg pe oamenii ăştia cum de nu le e ruşine. Scriu ei pe afişele lor patrioţi în Europa. Unde a fost Liviu Dragnea în 27 martie când am aniversat Centenarul Unirii Basarabiei cu România? Cu Irina, în diferite insule. Cine a fost în 27 martie anul trecut în Basarabia pentru a aniversa 100 de ani a Unirii Basarabiei cu România? Vă spun eu, preşedintele PNL. Eu nu trebuie să scriu pe afişele PNL patriot în Europa pentru că fiecare român ştie că liberalii sunt adevăraţii patrioţi care îşi iubesc ţara şi care se bat pentru interesele României. Unde a fost Liviu Dragnea în 28 noiembrie când am aniversat 100 de ani de la Unirea Bucovinei cu România? Tot prin ţări străine. Cine a fost în 28 noiembrie în Suceava, la aniversarea Centenarului? Tot preşedintele PNL”, a mai declarat Orban.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului, Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
1
0
Primarul din Mangalia, Radu Cristian demoleaza garajele doar la oamenii necajiti si neajutorati, astia din spate de la MG 29 unu-i fost director BCR, altu-i politist de frontiera, altul inspector ITM C-ta, alta angajata-n primaria Mangalia!!! etc, etc. N-are cum! Pentru fraieri e LEGE: in 24 de ore daramati sau va luati amenda de 3000 de lei! Oamenii speriati s-au executat! La smecherii astia ce LEGE aplici domn primar de nici nu se sinchisesc de Ordinul Primariei? Cat mai stam cu tigania in fata blocului si cand curatiti orasul de TOATE GARAJELE asa cum ati promis?
2
0
Ia mai intereseazate tu PSDistule de unde au venit in trecut si se pare vor veni si la viitoarele alegeri majoritatea voturilor voastre,asta ca tot ai adus vorba de romani prosti si saraci care voteaza opozitia.
3
0
Decat sa votam cu voi care nu faceti nimic, macar PSD a scos taxa auto nu mai umblam cu masini de bulgaria si o sa faca mai multe lucruri daca dispareti voi cu mizeria de Iohanis . Dar romanu prost si sarac asculta vorbele voastre ca asa e romanu care nu are .
0
3
In spatele blocurilor MG 29 si MG 31, sunt doi smecheri care si-au facut pensiuni turistice si, daca se darama garajele nici pu-lea nu mai vine la ei. Pe locatari i-au inebunit! Parcari si-asa putine ocupate de turisti din toata tara, basca chiolhanuri in curte! Don primar de Mangalia, Don Radu Cristian, daramati urgent garajele si lasati smecherii ca se descurca ei! Asta daca va doare si de amaratii carora le-ati dat 72 de ore sa-si demoleze singuri garajele in timp ce astora nici 172 de zile nu le-au fost sufficient!!! Umblam iar cu OCAUA MICA domn primar!
7
0
Dragnea are coaie zici hai ca esti glumet,ma baiatule Dragnnea asta al tau s-a inconjurat de fustele lui V.Dacila;Dan Carmen;O.Vasilescu si multe altele iar cand astea nu i-au ajuns pe fricosul asta l-a luat durerea de spate nu da doi bani ca s-a acoperit de ridicol numai sa fenteze legea asta conteaza pentru omunl asta,cu coaie dupa parerea ta.
1
3
In Mangalia, Str. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
7
1
Dragnea are coaie , fute ce vrea ....tu faci pe tine !
5
4
mai penal amnistiat de DNA, il ai in partid pe Flutur cu 4 dosare penale ai peste 800 de primari si ei cu dosare penale din cei peste 1200 de primari PNL si vii ca un demagog ce esti sa tii lectii despre coruptie mai jegosule? Bai lepra penelista unde pizda matii ai fost din 2007 si pana acum ,de nu te-am auzit plangand despre Basarabia mai lepra ordinara ? Nu tie iti cadeau pachetele cu spaga luata de se intorcea jandarmul de rusine ca sa nu te vada? Mai impotentule daca aveai barbatie te comportai altfel dar asa esti doar o umila sluga a unui sistem jalnic,oricum esti pe faras dupa 26 Mai
9
2
Dar tie ni-ti e rusine sa apari in lume? Cu sau fara iubita tanara arati ca dracu. Si gandesti la fel.
6
1
bai betivule dragnea are iubita tanara ca e viril nu ipotent ca tine futute-n cur de bozgor
4
4
I se cam rup corzile de la mondolina. Sica fa ceva ca nu merge cu discursul asta.
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614