REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ludovic Orban amenință că REZILIAZĂ contractul cu firma care trebuia să aducă măștile

Ludovic Orban amenință că REZILIAZĂ contractul cu firma care trebuia să aducă măștile

Replica API 23 august 2020 | 00:00 1157

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminică, în Gorj, că Ministerul Sănătății va rezilia luni contractul cu firma care trebuia să livreze măștile pentru persoanele vulnerabile, dacă aceasta nu va aduce materialele de protecție.

„Săptămâna următoare urmează ca Ministerul Sănătății să ia o decizie, care e foarte clară: rezilierea contractului în cazul în care luni nu vin cu măștile cei care au câștigat licitația și trecerea la firma de pe locul doi pentru a livra măștile care sunt prevăzute în contract”, a declarat Ludovic Orban, relatează Mediafax.

Premierul a precizat că firma respectivă nu a respectat termenele din contract.

„Licitația s-a derulat, a fost selectat câștigătorul, la cel mai mic preț. Câștigătrul s-a angajat să livreze în termen de 7 zile, care a fost prevăzut în lictație. După ce a fost declarat câștigătorul a fost contestată licitația, atât la CNCS, cât și în instanță. Au depus contestații trei firme. Sigur, că au fost respinse contestațiile. După ce s-a semnat contractul-cadru cu toți participanții la licitație s-a trecut la semnarea contractului subsecvent cu câștigătorul licitației. Câștigătorul licitației avea obligația ca în termen de 5 zile să depună scrisoarea de garanție, urmând să înceapă cele șapte zile de derulare a contractului. Suntem în situația în care câștigătorul licitației nu a depus în termenul legal de 5 zile, crezând că beneficiază de clauza de remediere, care este inclusă în contractul respectiv”, a mai spus șeful Guvernului, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai daca ai facut licitatia la bardezi asta primesti: calitate
1
0
De cate oriban costa masca
2
1
Si spaga inapoi?
2
0
Pt ca organizati licitatii fara cap si coada. Nu impuneti conditii drastice inca de la inceput. Proce firma de apartament castiga licitatii pe care nu le pot onora
4
0
Sa iti pun o masca din prezervativ pe moaca aia de boschetar
6
2
Dlui Orban cred ca-i lipsesc multe notiuni elementare juridice fiindca pana la aceasta ora deja trebuia sa fie rezolvata problema.Pe de alta parte ca dumnealui este tufa in asemenea probleme nu-i bai dar are niste juristi pe care-i plateste excelent nu din banii proprii ci din banii contribuabililor!In concluzie cand esti la guvernare-sau in alte pozitii de conducere primar,prefect- trebuie sa cunosti modul de gestionare a bugetului si sa ai grija mult mai mult decat de banii proprii,ceea ce in Romania nu a fost cazul in cei 30 de ani!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614