REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ludovic Orban anunță o RĂSTURNARE DE SITUAȚIE: Viorica Dăncilă va fi PRIMITĂ la dezbaterea lui Klaus Iohannis

Ludovic Orban anunță o RĂSTURNARE DE SITUAȚIE: Viorica Dăncilă va fi PRIMITĂ la dezbaterea lui Klaus Iohannis

Replica API 18 noiembrie 2019 | 00:00 200

sursa foto: Administrația Prezidențială

ar putea participa la dezbaterea pe care Klaus Iohannis o va organiza, marți, la Biblioteca Centrală Universitară din București. Ludovic Orban a anunțat, luni seara, la Realitatea Plus, în ciuda celor declarate anterior de liderii liberali, care spuneau că SRI și SPP nu îi vor permite lui Dăncilă accesul, că fostul premier ar putea fi acceptat în Aulă, dar ca să stea în public.

”Nu cred că va veni. Dacă vine, poate să stea în public, nu știu ce să facă. Nu poți să participi la un eveniment organizat de altcineva. Nu poți să intri în casa cuiva fără să fii invitat. Nu cred că se va pune într-o situație atât de penibilă. Să vină să ce, să strice o dezbatere? Nu va veni. Dacă vrea să discute cu cineva, să discute cu mine. Eu nu am invitat-o la o dezbatere.”, a explicat Ludovic Orban.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a afirmat, luni seară, referitor la dezbaterea preşedintelui Klaus Iohannis de marţi, că ia în calcul ambele variante. ”Nu o să mă vedeţi pe mine îmbrâncindu-mă”, a spus Dăncilă la TVR 1.

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti prost gramada. Si Lituania, si Estonia, si Croatia, ca sa amintesc doar de tari din UE, au armata... Daca intelegi ce vreau sa spun...Dar ma indoiesc, nu stiu cati neuroni valizi ti-au mai ramas...
0
0
Liviule cu bombonel cum ii spui tu ai ajuns in ue si nato nu in congo cum pretinzi guvernul nastase ne-a dus in ue si nato si-a venit marinarul cu tradatorul si-au luat bomboana dupa coliva dar lumea uita acum isi aduc aminte doar de sapca lui iohannis de la trump iti spun eu ca dancilla daca va ajunge presedinte v-a aduce si vizele pt romani si shegen ca nu sta in pozitia ghiocelului in fata nemtilor ca wernner care le-a sters si datoria de 19 miliarde euro la nemti
1
2
De la P.S.Disti spagari si hoti tot nu v-a auzi mineni ca ei au luat spaga pentru vanzarea petromului sau pentru ca au cumparat doua fregate de mana a treia la pret de nou de la englezi.Totusi daca Basescu ar fi fost cinstit la reannoirea redeventelor cu O.M.V.ar fi putut sa le modifice in favoarea tari,dar a luat si el spaga si contractul merge mai departe tot asa cum l-au facut P.S.Disti hoti.Sau poate BASESCU pentru ca nu el era primministrul tari,dar eu nu prea il vad pe BOC spunandui lui BASESCU ca el ca presedinte nu are voie sa se bage in discutia asta.
1
0
trzitiva cu veorica ajungem ca si cu bombonel in Congo
2
1
Bravo limbistiimei sunt ft mulumit c mai alegeti presedinte.Cand termin mandatul o sa fiti fericiti nu veti mai avea nicio padure.Minunat !!!
2
3
Petromul nu a fost vandut ci a fost luat cu japca de austrieci cu conditia intrarii Romaniei in UE, tot asa au pus laba si pe tot sistemul financiar bancar, paduri si rezerve naturale etc. Romania a fost acceptata in UE pentru a fi colonie. Dar cu toate astea e mai bine pentru ca nu am avut de ales, noi nu suntem un popor unit si nu ne descurcam singuri asa ca am fi redevenit colonia Rusiei.
3
1
Cat de prost sa fii incat sa votezi Dancila? Duminica o sa vedem numarul prostilor din nucleul dur al psd zis si ciuma rosie. Mu13 psd!
6
5
Cine a vandut petromul?
2
2
Sa fim seriosi cine ar baga o in seama in politica externa cand are o asa reputatie proasta ,Nimeni nu se uita la toalele si pantofii ei Ea face concurenta Biancai .Abia astept sa o vad vorbind engleza peste 3 saptamani .Are tupeu .Eu chiar vreau sa nu mai aud de ea si nu doresc sa o aud in dezbateri ca stiu ce poate
8
5
Bai, voi sunteti ori tampiti , ori la fel de prosti ca Dancila! Pai javra de Iliescu, comunist notoriu, hotii de Nastase, Mitrea, Hrebenciuc, Mazare, Constantinescu, Dragnea, toti puscariasi dovediti, ce cacat sunt, japonezi ? Ce dracu poti discuta cu tuta blondita artificial, in afara de brose si fixativ? Ce credeti, ca acolo-i la A3, s-o fezandeze dupa reteta? Ce cacat a facut PSD si romanii lu' peste pt Constanta? Unde-i spitalul regional, unde's investitiile industriale? Mergeti in satele cu sasi sa vedeti ce inseamna ordine si curatenie, spatii verzi si politete, iar apoi mai comentati.
10
5
Ce jigodie este ungurul Oban. La o asa zisa dezbatere neamtul Iohanis sa stea la prezidiu iar romanca Viorica sa stea in public. Nimic nou pentru tara romaneasca, straini sus la masa si romanii la picioarele lor ca si sclavii. Asa este in Romania, straini in frunte si fura tot iar romanii scuipati si injurati in propia tara. Cine este de vina? Romanii popor las si fara minte.
16
15
Futuva in gura de dejectii
15
8
Hai sa facem un exercitiu de imaginatie, cum s-ar prezenta Veorica ca sef al armatei?
11
13
Doua marionete, fara creier.... e total neinteresant pentru mine. Oricare ar castiga ar fi la fel, condusi de servicii si multumiti ca pleaca in vacante. Sa nu credeti ca-i intereseaza de romani.
13
12

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367