REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ludovic Orban anunță restructurări și reduceri de cheltuieli cu personalul bugetar

Ludovic Orban anunță restructurări și reduceri de cheltuieli cu personalul bugetar

Replica API 9 noiembrie 2019 | 02:03 365

Ludovic Orban

Anunț de ultimă oră făcut de premierul României, Ludovic Orban. Acesta a anunțat, astăzi, că urmează reduceri de cheltuieli cu personalul bugetar. Anunțul a fost făcut după ce Orban a discutat cu șeful BNR.

"Cu siguranță vor urma reduceri, inclusiv pe parte de cheltuieli de personal. În 2019, cea mai mare parte de creșteri o reprezintă cele cu cheltuieli de personal, care sunt de 25%.

Înseamnă restructurări ale aparatului administrativ care să fie conforme cu viziunea asupra modului cum trebuie să funcționeze optim fiecare instituție", a spus Orban.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rares Bogdan ne-a promis ca actualul PNL nu mai este PNL-ul din vremea USL!! Ca vor promova oamnei integrii asupra carora nu va plana nici cea mai mica umbra de indoiala, de suspiciune...bla...bla ...bla si HOP cu nevasta lui Crin antonescu si pupila lui Dinu Patriciu!!! Nici PSD-eii n-au avut asa piesa de calibru sugativa
0
0
Asta este o veste foarte buna!!! Iar bugetarii care raman pe posturi sa fie testati ca ne-am saturat de imbecili!
0
1
Adevarul e ca cel putin 500 000 ar trebui dati afara , sa lucreze la privat si sa nu mai aduca asiatci , bravo !
2
4
IUHU mai dute dracului
3
3
mai luminatule ia umbla tu la salariile BNR Rusanu si alti de linga el pensii speciale parlament si procuratura si mai vezi pe unde e salariile mai mari dar tu nu sti sa umbli ca nu ai avut serviciu in viata ta ca asa era cutuma la tine in neam asta de la munca e deata deja a iceput si ea sa baseasca ce at-ti mai vrut la putere at-ti luat lumina de la isarescu dar degeaba voi nu intelegeti ca trebuie schimbat din temeli BNRsi politica monetara a tari sa te duci la piata cu orice moneda ca la Turcia si Isarescu sa dispara si sa ii confiscati si averea sa ii dati si pensie de 12 milioane sai aju
4
2
pe cei care ii dati afara luatii acasa si intretinetii, schimbati meteahna asta cum veniti dati oameni afara, creeati locuri de munca toti cetatenii tarii trebuie sa munceasca sii fii politicienilor trebuie sa munceasca nu cum a scris cineva ca nu are loc de ei
6
1
Dati afara pensionarii din institutiile publice si sa muncesca la privat, sau daca sunt asa valorosi sa renunte la penie si sa ramana cu salariu! Nu au tinerii unde sa munceasca de ei!
8
7
Cunosc subsecretari de stat care au averi impresionante si care stau pe salarii frumoase plus beneficii. Si nu sunt exemole singulare. Sunt multi. Foarte multi. Vezi speta, fiul lui Nastase . Nu ai loc la un loc de munca, de progeniturile fostilor nomencularoristi.
4
2
Vino ma tu sa lucrezi...sub presiune si cu un public al carui limbaj lasa de dorit...Cand vi sambata si duminica sa lucrezi, fara a fi platit ore suplimerntare...Asa ca ai sictir. Somerul dracului , tu vb .Noroc ca te-au facut astia Prim ministru, ca altfel ...cantai la mandolina toata ziua.
7
5
super asta cu desfiintarea POLITIEI LOCALE
13
2
Desfiintati Politia Locala,tot toaca bani din buget degeaba!
14
2
Prosti mai sunteti,dati si voi vestile proaste dupa ce iese Klaus presedinte!
6
1
Ce surpriza !!!
6
2
Parca ziceai ca nu...o sa vi-l mai voteze pulea pe Klaus. Bine ca va dati arama pe fata...
13
4
Pai cine dracu voteaza PNL??? Adica iohanis cacat????
17
3
Dati afara din servicii oamenii ca sa aveti voi de unde sa furati ! La fel a facut si PDL cu Basescu Javra Ordinara si curvele lui Anastase , Udrea , Macovei , Eba ...
18
2
Cica depesedizare. Nu, este liberalizare in toata regula. Mincinosi mai sunt liberalii.
25
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367