REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ludovic Orban: Aşa zisul fond suveran este o megaescrocherie, o puşculiţă de partid a PSD şi ALDE

Ludovic Orban: Aşa zisul fond suveran este o megaescrocherie, o puşculiţă de partid a PSD şi ALDE

Replica API 11 martie 2019 | 02:04 407

Ludovic Orban

Preşedintele PNL Ludovic Orban a transmis duminică că partidul său va încerca să oprească constituirea Fondului suveran de investiţii şi dezvoltare, susţinând că este „o megaescrocherie, o puşculiţă de partid a PSD şi ALDE”.

"Dragnea şi Tăriceanu distrug economia României. Nu ultima, dar printre cele mai periculoase lovituri, este noua tentativă de înfiinţare a fatidicului Fond suveran de investiţii şi dezvoltare. După ce am reuşit să îl blocăm un timp prin atacul la Curtea Constituţională, guvernul revine cu un nou proiect. Aşa zisul fond suveran este de fapt o megaescrocherie prin care se urmăresc mai multe obiective: punerea sub controlul politic al lui Dragnea a celor mai importante şi profitabile companii româneşti cu capital majoritar de stat; obţinerea de bani sub formă de împrumut, girând cu acţiunile companiilor; folosirea acestor bani pentru nişte investiţii decise politic; scoaterea de sub legislaţia europeană din domeniul achiziţiilor a tuturor contractelor care se vor încheia, pentru a hrăni clientela politico-economică a PSD- ALDE cu bani publici fără niciun control din partea instituţiilor statului; preluarea ostilă a acestor companii româneşti de către nişte clienţi obscuri ai actualei puteri, ca urmare a imposibilităţii de restituire a împrumuturilor etc. PNL va uza de toate armele din dotare pentru a împiedică constituirea acestui fond, care nu reprezintă altceva decât o puşculiţă de partid a PSD şi ALDE, alimentată din banii noştri, ai cetăţenilor români", a transmis preşedintele PNL Ludovic Orban duminică pe Facebook.

Acesta a mai explicat că acţiunile coaliţiei par să fie premeditate, ascunzând intenţii ostile la adresa României.

Mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intinde si tu mana amaratule, poate cade ceva si pentru tine sa nu mai fii nevoit sa muncesti din greu....
3
2
Tara de cacat! Furi milioane si daca te prinde si iti ia ceva inapoi si te condamna putin strigi in gura mare ca esti victima! In timp ce oamenii cinstiti muncesc o viata pentru un apartament! Halal tara, mai rau ca in Africa! Mai votati PSD, tatucul hotilor, penali macar sa stim ca ne-a luat Dracul pe toti!
2
3
Habar nu are da hai sa zica ceva sa mai dea una la PSD. Nu toate ideile pesediste sunt proaste. Dupa cum nu toti penelistii sunt incompetenti ca Orban.
7
3
Pitzigoiule, esti o caricatura umana, nu dau nici mucii pe tine!
6
3
zic sa il intrebi pe liberalul Petre Roman daca e mai escrocherie decat afacerea Motorala. Liberalii stiu de ce. Amaratule!
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369