REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ludovic Orban, atac dur la adresa PSD pe tema pensiilor

Ludovic Orban, atac dur la adresa PSD pe tema pensiilor

Replica API 2 septembrie 2020 | 00:00 988

Premierul Ludovic Orban a făcut miercuri un apel către parlamentari să susțină rectificarea bugetară, lansând acuzații la adresa PSD.

„Solicit parlamentarilor să susțină ordonanța de urgență privind rectificarea bugetului de stat. (...) Orice cheltuială suplimentară introdusă în dezbaterea bugetului de stat se va întoarce împotriva tuturor românilor și va accentua dezechilibrarea și riscă să compromită perspectivele de relansare economică pe care le-am construit pe termen mediu și lung. Cer parlamentarilor să fie responsabili și să susțină rectificarea bugetară așa cum am hotărât-o. Și așa am făcut eforturi destul de mari să creștem punctul de pensie, să găsim resurse pentru creșterea alocațiilor pentru copii. ”, a spus Ludovic Orban, acuzând PSD de „demagogie”, scrie ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Johanis si Orban Cozi de topor ale strainilor
1
0
Mi se rupe piticu am ajuns din boschetar prim ministru si pe deasupra kwj vrea sa ma tina toata viata mea prim ministru si apoi sa imbalsameze ca pe Vladimir Ilici Lenin
5
1
da ba pensiile marite cu 40 la suta ca nare nimeni treaba cu tine daca nu dai ai incurcato intra lumea peste voi sunt 5000000de pensionari nu te joci tu cu iei daca e lege respecta legea hotule
4
4
Lasa bautura si intoarce te la topait prin piete sa nu iei condamnare.Ai. mult de sarit intr un picior!
4
4
nu v-a fost bine cu Dragniiia si Dancila luati cu Orban ,Plexiglas,Turcanu culcat viu si trezit mort .Sa v-o traga adanc ,adanc !Ha ,ha ha sa strigi myuie PSD si sa o iei de la PNL cu sughituri !Cat de prost sa fii iti spun unii ca -ti maresc pensia cu 40 % si tu prostul galaxiei sa votezi contra !Marsh cu lamentarile voastre de pe aici!
7
4
Ati dus tara de ripa sinteti dusmanii oamenilor saracisi ai copiilor cu29 de leicit le-ati dat la alocatie ----nu va e rusine sa va laudati.cu suma asta ?---mincinosii lumii
5
4
Bai sica mandolina, motiunea de cenzura nu a trecut, asta inseamna ca penele are majoritate... atunci ce cct mai manipulezi pe aici?
7
6
Mincinosule, manipulatorule, incompetentule! Sunteti dezastru si ati dus tara tot la dezastru!
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369