REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ludovic Orban, atac FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Tudorel Toader, după ce a anunțat noul OUG cu dedicație

Ludovic Orban, atac FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Tudorel Toader, după ce a anunțat noul OUG cu dedicație

Replica API 4 august 2018 | 21:45 344

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că OUG-ul anunțat de Tudorel Toader, prin care se va da posibilitatea de reviziure a dosarelor pentru cei care consideră că probele au fost viciate de protocoalele secrete, este unul cu dedicație pentru Liviu Dragnea, conform stiripesurse.ro.

”Totul este legat de Dragnea, pentru că ei trebuie să îi șteargă cazierul până la momentul în care va pronunța instanța de fond. El are nevoie să ceară revizuire în Dosarul Referendumul, ca să scape de pușcărie.

Băieții ce au zis? Hai să dăm OUG! Pentru că OUG nu poate fi atacată la CCR decât de așa zisul Avocat al Poporului și până ajunge legea de adoptare a OUG în Parlament și opoziția o poate contesta la Curte.

Nu are nicio bază legală o astfel de OUG. Doar o instanță poate să decidă dacă probele au fost viciate sau nu. Ori, să vi tu Guvern și să spui că toți cei care au protocoalele secrete în dosar, arată clar un comportament al ministrului Justiției prin care se solidarizează nu doar cu cei care sunt condamnați, dar și cu cei care au procese în derulare.

Nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat cu Tudorel Toader. El avea o carieră, avea un prestigiu”, a declarat Ludovic Orban, în cadrul emisiunii ”Jocuri de Putere”, de la Realitatea TV

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mandolina?........
2
1
sunteti prosti toti daca nu vedeti ce se intimpla in tara asta !
1
1
Satajat de dna
2
1
Mi-am comandat placute noi de inmatriculare cu numarul MUIE PNL si un set derezerva cu MUIE DIASPORA. Sa vedem cand le scot pe strada ce mai spun hastagii drogati si hotul de case.
4
6
celui de sub mine si tuturor jegosilor drogati , greieri sau anarhisti . Diaspora spala wc-uri ca sa aibe bani de miting . Aici vin primele sorosiste . Doar ca ....diaspora va fi formata din clujeni si sibieni , betivi si drogati .
5
6
Orban si altii ca el deja au dezvoltat o patologie ,ceva legat de paranoia. Chiar si dupa o eventuala plecare a lui Dragnea,astia tot pe el vor da vina pentru orice,inclusiv pentru canicula sau ploi.Saraci in cap,neavand argumente firesti pentru oamenii normali,ce din asa zisa dreapta se fac zilnic de cacao.
6
4
si votantilor partidului de mafioti la fel multa m..e.
4
6
Un papagal care canta cum i se dicteaza, iti face greata sa-l asculti.
6
2
Se baga in seama ca chilotii in .....
6
2
el a fost achitat pe nedrept asa ca e normal sa tipe
9
5
Deci Orban vrea ca toti cei condamnati pe nedrept sa nu aiba sanse de scapare. E treaba lui sa latre ca sceleratul ca Dragnea sus sau jos,insa ce vina au mii de oameni bagati la inchisoare pe nedrept? Si la urma urmei ce mari calitati are Orban asta? Un zero cu ecuson de sef si atata.
10
6
Familiei tale sa i dai muie dejectie umana si mai ale mati care te a nascut.Mai bine se dejecta la gard decat sa aduca pe lume asa panarama de om care face umbra pamantului degeaba.Asta este educatia pe care ai primit o si pe care o promovezi tu ca natie umana.Asta este caracterizarea unor oameni cu mintea cat un fir de pai...Atata gandesc atata fac ! Esti un nimeni si un nimic,cand vei trage linie peste timp o sa ramai in mintea ta ingusta cu acelasi slogan de muist !.
12
7
Se zice ca tudorel este ruda cu elan de la iasi
5
6
si votantilor partidului de bolsevici asisderea.cel mai bun mesaj pt. psd e de la ''suedezul''nostru:mu-ie adanca!
9
15
Se contrazice singur in cateva fraze. Ordonanta da posibilitatea revizuirii pt cei care se considera nedreptatiti, dar instanta decide in toate cazurile! Viermele asta vorbeste despre justitie? Urdareanu i a dat mita si a primit pedeapsa iar viermele a fost achitat! Unde este logica? Asa se explica atitudinea acestui individ, care se crede liberal.
15
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614