REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ludovic Orban, către PSD-ALDE: Habarniștilor, treziți-vă!

Ludovic Orban, către PSD-ALDE: Habarniștilor, treziți-vă!

Replica API 11 februarie 2019 | 03:11 453

Președintele PNL, Ludovic Orban, a scris, sâmbătă, pe Facebook, că schimbările operate de Guvern în domeniul controlului licitațiilor pe proiecte din fonduri europene amână „la calendele grecești” absorbția banilor de la Uniunea Europeană.

„IDIOȚENIE SAU TRĂDARE? Guvernul este aproape repetent la fonduri europene. Miliarde de EURO care ar putea să vină în România și să contribuie la îmbunătățirea vieții a milioane de români sunt ținute la graniță de incompetența și dezinteresul cabinetului de 2 lei, girat de brontozaurii epocii de mult apuse. Singura speranță de a crește absorbția fondurilor europene este la autoritățile locale. Primarii, președinții de Consilii județene ( în special cei ai PNL ), în ciuda frânelor birocratice născocite de habarniștii aduși de PSD și ALDE la butoanele ministerelor, au reușit să obțină finanțări de miliarde pentru proiecte de interes pentru românii care trăiesc în localitățile lor” a scris liderul PNL, Ludovic Orban, pe Facebook.

„Ce credeți că face guvernul, care ar trebui să fie primul preocupat de creșterea absorbției? Amâna la calendele grecești organizarea licitațiilor. Cum? Mută controlul EX-ANTE pentru documentațiile de licitații de la Autoritatea Națională de Achiziții Publice la Autoritățile de Management. Acestea nu au compartimente specializate, nu au angajați pregătiți pentru așa ceva și nici măcar nu sunt autorizate să efectueze acest control, deci nu vor fi capabile luni de zile să dea drumul la licitații. Efectul va fi că multe autorități locale nu vor mai avea timpul necesar să implementeze proiectele și vom bierde bani cu nemiluita. Treziți-vă, habarniștilor! Abrogați prostia asta pentru că altfel se va vedea clar că sunteți împotriva românilor, deci trădători”, a adăugat acesta.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti un gaozar.Ha ha ha.Vorba lui Base.
0
7
Ca mult a muncit Orban asta inca din vremea cand il pupa-n cur pe Basescu,pentru absorbtia acelor fonduri. Lichelele isi inchipuie ca romanii chiar au uitat cine e Orban dar si ceilalti basanai ascunsi sub eticheta nemeritata de PNL. O fi PSD in scadere,dar si sa dai credit banditilor si jivinelor de la asa zisul PNL ar fi totala dilimangeala. Realitatea este ca politica este la modul generalizat umpluta cu gunoaie umanoide ,cu ramificatii toxice in institutiile repressive ale statului deghizate in asa zise institutii care protejeaza drepturile si libertatile oamenilor.Increderea a murit.
2
8
te - ai nascut intre carpati , dintr - o curva si multi tati .Saraca , a ratat avortul , si ai aparut tu , un fat nedezvoltat normal , conceput la betie ! sa - ti dam la muie , ca desert .Cati km are ma - ta ,mai multi ca un taximetru ?
4
8
traiesc cu speranta ca voi, haita completa de hoti, borfasi escroci, penali, securisti, puscariasi, criminali, haita ce si-a largit masa cu lunetistul criminal tudorel, presul si sluga ordinara dorneanu, adormitul poporului victor ciorbea care, in nemernicia lui, considera ca i se cuvine pensie speciala fara a se gandi o secunda daca se poate ridica la nivelul omologilor sai ce-si executa functiile in concordanta cu cerintele tarii si-ale oamenilor. Ai nostrii, niste slugi obediente psd-ului si hotului sef DRACnea.
9
1
ai ramas tot la basina ! atat poti , a 5a roata !
4
7
destu ala ii scos de curind din cur si ademeniti pnl-isti sa il linga sa aiba succesuri asa.hai ca i-mi este scirba de voi
3
7
Betivule, tu te-ai trezit? Cat te tine starea asta, alcoolistule?
5
7
Aducetil pe cacarau sau gasiti altu ca asta va trage mult injos voi chiar nu vedeti cit de iubit e.
2
7
MILOGULEEEEEE!!!!
10
7
Sa ii sugi lindicul curvei nomber one Kovesi care a supt pula la toti securistii altfel erai in puscarie for ever.
8
7
aste se imbata si cu sondaje nu numai cu trascau!
11
8
pai ...eu stiam ca tu esti un alcoolist notoriu...ai inceput sa dai si sfaturi de trezire???
14
8
Sa trezit mandolina sa vb si el nu vede unde a dus pnl daca o sa mai fie el la irmatoarele parlamentare cu tot cu se curitatea lor o sa ia 10%
13
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614